*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Christopher Lee (Getty Images Sport)

Er denne mannen den nye Rooney? Og hvor ender han?

09.12.10 12:12

17 år gamle Connor Wickham spiller allerede på det engelske U21-landslaget, og han har vært en gjenganger i denne spalten. Toppklubbene sikler, og Arsenal, Tottenham og Liverpool skal alle følge Ipswich´ spisstalent ifølge torsdagens rapporter. Ipswich-manager Roy Keane bidrar heller ikke til å dempe interessen.

- Samme potensial som Wayne Rooney, sier han.

Så bør vel Liverpool-fansen informeres om at Wickham vokste opp som en ihuga Liverpool-fan og at Fernando Torres skal være en av hans største idoler.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Uansett hva som skjer med Wickham, skriver engelske aviser torsdag at Liverpool kommer stadig nærmere et kjøp av Rennes-back Rod Fanni. Det kan samtidig, som tidligere omtalt, sørge for at Glen Johnson forlater klubben i januar. Midtbanespiller Lucas er imidlertid mer opptatt av å få en landsmann til Anfield. Han innrømmer at han krysser fingrene for at klubben virkelig får kloa i AC Milans Ronaldinho når overgangsvinduet åpner. Liverpools Ashley Young-interesse gjentas også torsdag. Kanskje kan han ende på Anfield for 15 millioner pund.

Én spiller kan Liverpool imidlertid glemme. Borussia Dortmunds Neven Subotic svarer nemlig følgende på interessen fra de røde:

Hvorfor skal jeg gå dit?

Én stjerne som faktisk kan være på vei til England er Real Madrids Pepe. Midtstopperen blir ikke enig med spanjolene om ny kontrakt, og ønsker ifølge rapportene fire ganger så mye i lønn som han nå har. Nå frykter Real derfor at Pepe – eller hans representanter – allerede har vært i kontakt med Chelsea og/eller Manchester United. Men én ting virker sikkert torsdag: skulle Pepe ende i Manchester, kan Real Madrid glemme å få Patrice Evra i retur. Dette ifølge franskmannens agent.

Everton undersøker fortsatt muligheten for å hente Landon Donovan tilbake på lån i januar, og det har vært spekulert i at Steven Pienaar samtidig ville forlate klubben til fordel for Tottenham. Nå virker det ikke like trolig lenger. Ifølge Pienaar hørte han nemlig først om Tottenhams såkalte interesse når lagkameratene fortalte ham at de hadde lest om saken.

Mer positivt for Tottenham er det da at Schalke-spiss Klaas Jan Huntelaar har fastslått at White Hart Lane kunne vært et spennende sted å dra. Det samme mener Sao Paulos Miranda. Den 26 år gamle midtbanespilleren sier nemlig at han gjerne drar til Tottenham eller Manchester United.

Men hvilken fotballspiller vil ikke mene det?

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Ellers kikker Fulham-manager Mark Hughes på nok en PSV Eindhoven-spiller. Hughes hentet Carlos Salcido til England fra PSV i august. Nå er han visstnok også ute etter PSVs Stanislav Manolev. Vi må også ta med at Birmingham ser på Marko Devic, en serbisk spiss som spiller for ukrainske Metalist, og at Wigan kan være villig til å gi fem millioner pund for Espanyols playmaker, Javi Marquez.

Og det var det litt sent en torsdags formiddag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.