RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

MANNEFALL: Flere stjerner kan være på vei bort fra Chelsea.
MANNEFALL: Flere stjerner kan være på vei bort fra Chelsea. Foto: CARL DE SOUZA (Afp)
Sist oppdatert:
Stjerner kan forlate Manchester City og Chelsea, og en ny storklubb snuser på Gareth Bale.

Juri Zhirkov kan forlate Chelsea. Russeren skal ha gitt signaler om at han vil vekk fra Stamford Bridge om han ikke klarer å spille seg inn på laget før sesongen er over.

Chelsea kan også miste franskmannen Flourent Malouda, som ifølge engelske aviser er i den spanske klubben Hercules` søkelys.

Som om det ikke skulle være nok.

Didier Drogba skal nå visstnok være usikker på fremtiden sin på Stamford Bridge. Ivorianeren vet ennå ikke om hans spillestil passer inn i manager Carlo Ancelottis planer. Det kan bety at Chelsea-helten snart scorer mål for et annet lag.

Manchester United kan bli solgt. Kongefamilien i Qatar skal ifølge Daily Mail forberede et bud på 1.5 milliarder pund, etter at Glazer-familien avslo det forrige budet.

Barcelona skal ha satt en stor, tykk strek over navnet til Cesc Fabregas, etter utallige forsøk på å hente Lionel Messis bestevenn til Camp Nou. Nå er fokuset flyttet til rivalen Tottenhams superstjerne, Gareth Bale.

Det er vanskelig å spå hvor mye de må ut med, men Bale blir alt annet enn billig, skal han lokkes vekk fra White Hart Lane.

Aston Villa skal være ute etter West Hams Robert Green. Keeperen skal være tenkt som erstatter for Brad Friedel til sommeren, og Green skal være verdsatt til rundt seks millioner pund.

Harry Redknapp er en frittalende mann, og nå har han uttalt at han tror det ligger an til en budkrig mellom Liverpool og Tottenham om Charlie Adam.

Blackpool-spilleren glapp i siste øyeblikk for Tottenham i januar, men Redknapp skal altså ikke ha gitt opp midtbanespilleren.

Det er mange som har blitt beskrevet som «den nye Patrick Vieira», men nå skal «den nye Patrick Vieira», Yann M`Vila, være i Liverpools søkelys.

Alexander Tetteys lagkamerat i Rennes er en ettertraktet mann, og det er ventet at Liverpool får kamp om signaturen hans.

Carlos Tevez kan forlate Manchester City. Hørt den før? Denne gang er det City-manager Roberto Mancini som innrømmer at han er usikker på om han får beholde Tevez når sommeren kommer.

Fulham og West Ham ruster opp for en kamp om Nigerias landslagsspiss Kalu Uche, som nå spiller i den spanske klubben Almeria.

Stoke planlegger å handle stort til sommeren. Manager Tony Pulis har uttalt at 'there will be lots of changes' på Britannia Stadium, om Stoke opprettholder sin gode plassering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere