RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Arne Riise skal være på vei tilbake til Premier League.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal være svært interessert i å hente Barcelonas ving Victor Vazquez. 24-åringen, som hovedsakelig spiller for Barcelonas B-lag, kan gå på «free transfer» i juni.

Manchester United skal over lang tid ha speidet på Atletico Bilbaos spanske landslagsspiss Fernando Llorente.

Spanjolen har en klausul i kontrakten som tilsier at han kan kjøpes om en klubb legger 34 millioner pund på bordet. Real Madrid skal også være interessert.

United fortsetter letingen etter Edwin van der Sars erstatter. Manuel Neuer, Maarten Stekelenburg og David de Gea er de navnene som går igjen.

Udineses styreformann Franco Soldati sier ifølge Sky Italia at de har mottatt et bud på 25.4 millioner pund for Alexis Sanchez.

22-åringen har tidligere blitt linket til både Manchester United og Chelsea, men Soldati nektet å identifisere klubben som la inn budet.

Den evig skadeplagede Owen Hargreaves forlater etter alle solemerker Manchester United gratis til sommeren. Klubben har ikke tilbudt engelskmannen ny kontrakt.

Chelsea må handle raskt, skal de hente den brasilianske playmakeren Paulo Ganso fra Santos. Den brasilianske klubben har nemlig lovet å doble Gansos lønn, om han signerer en femårskontrakt.

21-åringen er også i søkelyset til klubber som Milan og Lyon.

Liverpool skal ha erstatteren klar, om Pepe Reina forsvinner til Arsenal eller Manchester United i sommer.

Mannen de har sirklet inn er ingen ringere enn Blackburns Paul Robinson.

Om det ikke skulle lykkes å hente Robinson, er det ventet at Liverpool slenger seg med i keeperkampen med United om signaturen til Manuel Neuer eller Maarten Stekelenburg.

Alex Oxlade-Chamberlain har vært i søkelyset til mange klubber det siste året, etter storspill for Southampton.

Nå skal også Barcelona være interessert i «Den nye Theo Walcott».

John Arne Riise kan være på vei tilbake til Premier League. Riise har kun ett år igjen av kontrakten med Roma, og Newcastle vil sikre seg en erstatter for Jose Enrique, som mange forventer forlater St.James Park til sommeren.

Fabian Delph har ifølge Sky Sports signert en ny kontrakt med Aston Villa. Dermed setter han en stopp for ryktene om at han kan være på vei bort.

Kilder: BBC, Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express, Sky Sports, Sportinglife.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere