Torsdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

United gir seg ikke. Her er torsdagens rykter.

31.03.11 10:53

Onsdag avviste Atletico Madrid-president at keepertalentet David de Gea er klar for Manchester United.

Men det virker i alle fall klart at United jobber for å få 20-åringen til England. Ifølge normalt pålitelige The Times vil United nå legge inn et nytt og høyere bud enn det på 17,5 millioner pund de allerede skal ha fått avvist.

Den spanske unggutten er imidlertid ikke den eneste keeperen som er het på markedet for øyeblikket. Arsenal pleier å trøble på keeperplassen, og vurderer visstnok nå et bud på den italienske veteranen Gianluigi Buffon, som nå har ti år bak seg i Juventus.

Arsenal er også en av to klubber som ser på Blackpools Matt Gilks. Manchester City skal være den andre klubben som ser på skotten. Samtidig ser det ut som om Blackburn kvitter seg med sin U21-keeper, Frank Fielding. Han er på vei til Nigel Clough og Derby i Championship, mens tidligere Celtic-keeper Artur Boruc er aktuell for både Everton og Tottenham. 31-åringen spiller nå i italienske Fiorentina.

En Premier League-spalte er imidlertid ikke komplett uten de aller største stjernene, og her er et knippe av dem:

* Santos fastslår at det 19 år gamle vidunderbarnet Neymar ikke er til salgs. Uansett.
* Diego Forlan vil visstnok vurdere et bud fra Tottenham – hvis London-klubben vil ha ham i sommer.
* Dermed kan Harry Redknapp få et ok valg. Det hevdes nemlig også at han er nær ved å sikre seg Ipswich-spiss Connor Wickham. Championship-klubben ønsker imidlertid 15 millioner pund for 18-åringen.
* Og vi er ikke helt ferdig med Tottenham. Den kroatiske stjernen Niko Krancjar vil imidlertid bort fra klubben. Han er lei av benketilværelsen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Så over til de litt mindre glamorøse ryktene:

* Reading-spiss Shane Long imponerte for Irland mot Makedonia og Uruguay, og det ble lagt merke til av Newcastle. Wolverhampton, Aston Villa, West Ham og Stoke har imidlertid også Longs navn på blokka.

* Wigan ser også til Championship, og skal visstnok ønske seg Ipswich-kaptein David Norris. Han er ledig på markedet til sommeren.

Vi startet torsdagens ryktebørs med Manchester United, og vi avslutter også med serielederen. Den chilenske 16-åringen Angelo Henriquez har blitt sterkt koblet til Old Trafford, blant annet etter tre mål på fire kamper i det søramerikanske U17-mesterskapet. Nå skal United ha sikret seg en opsjon på unggutten.

Og det var det.

Dagen før den store narredagen.

(Kilder: Sporting Life, BBC, Teamtalk, Daily Mirror, Metro, The Sun, Daily Mail, Daily Star)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.