Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Patrik Stollarz / AFP

Ryktene tar ikke påskeferie. Tvert imot, her er det mye lesestoff!

21.04.11 12:37

Manuel Neuer, keeperen til Schalke, er et hett navn for mange storklubber. Ikke minst for Manchester United, som må finne en erstatter når Edwin van der Sar setter karrierepunktum etter denne sesongen. Bayern München er imidlertid overbevist om at Neuer havner hos dem, forteller The Sun.

Det er sjelden klokt å undervurdere sir Alex Ferguson. Uniteds manager pleier å få det som han vil. Og Neuer bør han vel ha lyst på, bør han ikke?

Samtidig melder Metro at playmakeren Douglas Costa i Sjakhtar Donetsk kan være på vei til Old Trafford. Han skal ha imponert sir Alex Ferguson, som må regne med kamp fra Manchester City om Costas signatur.

Ferguson kan, om ønskelig, finansiere et kjøp av Costa gjennom å selge Dimitar Berbatov til Sevilla, som angivelig skal være villig til å betale tolv millioner pund for den 30 år gamle bulgareren.

Metro melder at Roman Abramovitsj jobber med å hente Santos-spissen Neymar til Chelsea, bak ryggen på manager Carlo Ancelotti. 18-åringen er blitt koblet til Chelsea en rekke ganger, og skal vel ifølge enkelte medier allerede ha signert, men hvis du leser denne ryktebørsen fast, vet du sikkert at man ikke skal stole på alle engelske aviser.

Uansett er det neppe et godt tegn at forsterkninger hentes inn bak ryggen til Ancelotti. Men det fungerte jo bra med Fernando Torres.

Chelsea kobles i Daily Mirror også til Real Madrids unge spiss Alvaro Morata.

Tottenham kjemper for å kvalifisere seg for Champions League igjen, og dersom londonklubben feiler, står Inter ifølge Daily Mirror klar med et tilbud til Luka Modric. Daily Telegraph melder at Inter også ønsker seg Carlos Tevez fra Manchester City. Det samme gjør Juventus.

Juventus ønsker også å få Liverpool til å senke den allerede avtalte overgangssummen for Alberto Aquilani, som har imponert litt mer på utlån i Juventus enn han gjorde i Liverpool.

Manchester City kan miste den råsterke forsvarsspilleren Micah Richards, som nylig møtte Ernesto Bronzetti, en agent med nære forbindelser til både Real Madrid og AC Milan. Ifølge Daily Mail tyder det på at Richards ønsker seg ut av Storbritannia.

En annen agent, nemlig agenten til Gaston Ramirez, hevder at Manchester City har kommet med en henvendelse til Bologna angående den uruguayanske midtbanespilleren, men at den italienske klubben ikke ville selge Ramirez.

Rubin Kazan håper å hente Roman Pavljutsjenko fra Tottenham og Dinijar Biljaletinov fra Everton hjem til Russland til sommeren, ifølge Daily Mail, mens Arsenal ifølge Talksport skal ønske seg Gökhan Inler fra Udinese.

Aston Villa vurderer å hente Pape Diakhate til Birmingham. 26-åringen er denne sesongen på utlån fra Dynamo Kiev til Lyon.

Lyons Aly Cissokho blir nok et hett navn denne sommeren. Venstrebacken kobles til Chelsea, Manchester City og Liverpool, opplyser Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.