RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: KENZO TRIBOUILLARD (Afp)
Dette er førstemann inn på Old Trafford.

Manchester United satser på at 18 år gamle Raphael Varane blir den første signeringen i sommer. Varane spiller i forsvaret til franske Lens. Lens har krevd rundt 90 millioner kroner for spilleren, noe United ikke har vært villig til å imøtekomme. Men ifølge The Guardian nærmer klubbene seg enighet.

Hadde Tottenhams spisser vært i form denne sesongen, hadde det muligens blitt Mesterliga-spill også neste år på London-klubben. Det har manager Harry Redknapp tenkt å gjøre noe med. Klubben vurderer å selge Jermain Defoe, som har innrømmet at han er frustrert, og hente Didier Drogba fra Chelsea.

Spurs har også en keeper, Huerelho Gomes, som har gitt bort sin andel poeng i løpet av sesongen. Nå vurderer Tottenham å hente inn Ben Foster fra Birmingham for å tette igjen mellom stengene.

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
Det gjør forresten ingen ting om du klikker her, og velger å like Nettavisen Sport på Facebook.

En annen spiss som kan være på vei til White Hart Lane er Pablo Osvaldo fra Espanyol, men Spurs må regne med konkurranse fra Atlético Madrid.

Manchester Citys Emmanuel Adebayor er interessert i en overgang til Tottenham, men problemet er at hans ukelønn på 180.000 pund langt overskrider det lønnsstrukturen i Spurs tillater.

Et par kilometer lenger ned Seven Sisters Road har Arsenal funnet ut at de trenger litt trygghet i forsvarsrekkene, og mener at Blackburns Christopher Samba er rett mann.

Juan Vargas, Fiorentinas peruanske venstrekant/back, står høyt på Liverpools ønskeliste, men ifølge agenten til spilleren vil Liverpool få hard konkurranse fra flere andre klubber.

Fristen for forkjøpsrett er gått ut, men Liverpool og Juventus kan fortsatt komme til å bli enige om en permanent overgang for Alberto Aquilani.

Liverpool har angivelig slått både Arsenal og Manchester United i kampen om 15 år gamle Alex O’Hanlon. Venstrebacken har tidligere trent med både Chelsea og Real Madrid.

Manchester City vil selge Craig Bellamy på billigsalg i sommer. Waliseren har denne sesongen vært utlånt til Cardiff.

QPR-manager Neil Warnock avviser at klubben ønsker å bytte Adel Taarabt med Joe Cole, fordi klubben aldri i verden har råd til å betale den lønna Cole krever.

En som QPR håper å ha råd til, er Benfica-spiss Javier Saviola, som kan være tilgjengelig for under 20 millioner kroner. Et lån av argentineren kan også være aktuelt. Også Fulhams Eidur Gudjohnson er ønsket på Lofthus Road.

Liverpool, Tottenham, Aston Villa,Sunderland, Juventus og Newcastle er alle interessert I Wigan-kant Charles N’Zogbia.

Arsenal er i ferd med å snekre sammen en femårskontrakt til Robin van Persie, for å sikre at nederlenderen blir på Emirates resten av karrieren.

Aston Villas Ashley Young har bedt om en samtale med manager Gerard Houllier neste uke for å få orden på fremtiden hans. Både Liverpool og Manchester United er blant klubbene som er interessert i å hente Young i sommer.

Og forresten: Wayne Rooney har slengt rundt seg med tastaturet: - Jeg skal slå deg ned på ti sekunder

HTML EMBED

Kilder: BBC, Sporting Life, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Talksport, The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere