RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Marcello Paternostro (AFP)
Sist oppdatert:
Avslag for Chelsea og City. Higuaín mot England-overgang.

Chelsea jakter flere offensive forsterkninger etter suksessinvesteringen Fernando Torres i januar. En medvirkende årsak til dette kan også være at Milan prøver å hente Didier Drogba til Nord-Italia. Dersom Milan ikke lykkes med det er Manchester Citys Emmanuel Adebayor neste valg på menyen.

I sørligere deler av Italia hevder Palermo at de har avslått et tilbud fra Stamford Bridge for argentinske Javier Pastore. Den angrepsrettede midtbanespilleren skal være ønsket hos londonklubben uten manager.

Den nevnte ledige managerposten ser for øvrig stadig mer ut til å havne i Guus Hiddinks hender. Nederlenderen viser klare tegn på at han ikke lenger er så begeistret for sitt eventyr i fasjonable Tyrkia.

Siste nytt fra Liverpool er at Sunderlands Jordan Henderson nå står på handlelista til Kenny Dalglish & co. Midtbanespilleren skal angivelig koste rundt 115 millioner kroner.

Cesc Fabregas skal være Inters førstevalg som erstatter for Wesley Sneijder dersom sistnevnte viser seg å gjøre om flørten med Manchester United til et mer seriøst og langsiktig forhold.

Manchester City gir samtidig opp å hente den chilenske vingen Alexis Sánchez. Udinese-spilleren er en svært ettertraktet mann. En skulle likevel tro at City hadde nok lokkemidler mellom fingrene til å hente 22-åringen til seg enn visse andre klubber.

Men ifølge de lyseblås førstelagstrener, italienske Attilio Lombardo, virker et videre fotballiv i Italia som den beste løsningen for Sánchez. I tillegg sier Zlatan Ibrahimovic at han ønsker å bli i Milan. Enda en trist nyhet for Manchester City, altså.

En annen spiss som imildertid kan havne i City er Real Madrids Gonzalo Higuaín. Noe overraskende skal Spanias desidert nest beste lag være villig til å selge argentineren, noe både City, Arsenal og Tottenham synes er svært interessant.

Wilson Palacios hevder på sin side at han kan være på vei bort fra White Hart Lane. Tottenham og Napoli skal være i forhandlinger om en overgang. Spurs angivelige prislapp på over 130 millioner kroner kan imidlertid gjøre dette vanskelig å gjennomføre. Palacios ble i sin tid hentet for cirka 105 millioner kroner fra Wigan.

Dimitar Berbatov fikk sårhet stoltheten da han ble henvist til tribuneplass under Champions League-finalen nylig, men den sindige bulgareren hevder likevel at han ønsker å bli værende under Alex Ferguson i Manchester United. Det til tross for at framgangsrike klubber som Borussia Dortmund, Bayern München og – kremt – Newcastle skal være villige til å hente toppscoreren.

Scott Parker slår fast at han umulig kan beholde landslagsplassen for England dersom han blir i West Ham. Med dette mener trolig Parker at han ønsker å hoppe av Hammers-skuta, som sank ned til nivå to ved sesongslutt, og fortsette i en Premier League-klubb. West Ham er, når sant skal sies, ikke lenger er en del av Premier League. Men klubben vies likevel litt plass av oss barmhjertige spaltister.

Den nyansatte manageren i klubben, Sam Allardyce, ønsker nemlig å hente «gullungen» El-Hadji Diouf slik han også gjorde både da han ledet Blackburn og Bolton. Senegaleseren har vært på utlån i Rangers det siste halve året, men tilhører fortsatt Allardyces gamle arbeidsgiver Blackburn.

Allardyce kan saktens trenge Dioufs hjelp nede i The Championship. Både Everton og Sunderland jakter nemlig på Demba Ba. Spissen var en av få som leverte opptil flere godkjente prestasjoner i West Ham-trøya denne våren.

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder:Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, talksport, BBC, Sportinglife, The Guardian, Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere