Torsdagens Premier League-rykter

Foto: ANDREAS SOLARO (Afp)

Kan bli Andre Villas-Boas første rekordkjøp.

30.06.11 12:57

Arsenal er i ferd med å bli tømt for toppspillere. Cesc Fabregas til Barcelona, Samir Nasri til Manchester United og Gael Clichy nå på vei til Manchester City. Det burde åpne for at Arsène Wenger kan hente relativt dyre forsterkninger, noe han strengt tatt ikke er spesielt vant til.

Wenger håper imidlertid at et kjøp av Lille-spiss Gervinho kan gjøre at Nasri likevel ønsker å bli værende i London.

Valencia-ving Juan Mata har vært Arsenal-aktuell lenge, men uttalte tidligere denne uka at han trivdes aldeles utmerket i Spania. Nå skrives det likevel at Tottenham har meldt seg på kampen om 23-åringen. Uten at han kommer til å trives noe mindre i Spania av den grunn.

Få de siste ryktene først: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Tottenham har for øvrig et par andre spennende spillere på gang. Muligens. Den meksikanske spissen Antonio Pedroza Whitham (20), som ble født i England er visst på vei. Spilleren kommer gratis siden kontrakten hans med den meksikanske klubben Jaguar er gått ut. Klubb og spiller skal være enige om en fireårskontrakt, og Wikipedia-siden hans er alt oppdatert med Tottenham som ny klubb, uten at Spurs har bekreftet kjøpet av den grunn.

Få oversikt: Alle overgangene i Premier League

Tottenham ser også på den egyptiske midtbanespilleren Hosny Abd Rabo, som også er gratis tilgjengelig. Bolton er også klar over at 26-åringen visstnok skal være ganske god.

Og Tottenham-manager Harry Redknapp kjemper med Manchester City om Caen-spiss M’Baye Niang (16).

Chelsea skal ha gitt opp å hente Luka Modric fra Tottenham, og har i stedet sendt et angivelig enormt bud på Palermos offensive midtbanespiller Javier Pastore.

Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko er ønsket av den steinrike russiske klubben Anzhi Makhachkala, som allerede har Roberto Carlos på lønningslisten.

Den ivorianske midtbanespilleren Romaric ser ut til å være på vei vekk fra Sevilla. Newcastle har lenge vært interessert i spilleren som står med 38 landskamper for Elfenbenskysten.

Sunderland har sikret seg Connor Wickham, men Manchester City-forsvarer Nedum Onuoha ser ut til å glippe. Onuoha ender i stedet i Blackburn for rundt 60 millioner kroner.

På Facebook? Lik Nettavisen Sport, da vel! Der får du siste nytt, og av og til eksklusive godbiter.

Men Sunderland har ikke tenkt å gi seg likevel. Manager Steve Bruce håper fortsatt å sikre seg Manchester United-trioen Wes Brown, John O’Shea og Darron Gibson.

Andre «Group One» Villas-Boas kommer til å gjøre Benfica-forsvarer Fabio Coentrao til sin første signering i Chelsea.

Men portugiseren kommer til å tape kampen med sin landsmann i Real Madrid, en viss José Mourinho, om Neymar. Brasilianeren skal være nær en avtale med Los Galacticos.

Craig Bellamys Premier League-karriere kan likevel se ut til å fortsette. Manchester City-spissen er ønsket av Blackburn, og kan også komme til å ende i Celtic. Everton skal også være interessert i både Bellamy og Shaun Wright-Phillips.

Manchester City på sin side vil forsterke ytterligere, og vil teste hvor mye Everton må ha før de selger venstreback Leighton Baines. Aner vi et bytte med Bellamy og Wright-Phillips? Eller stemmer det at City har tilbudt Everton Emmanuel Adebayor og Nedum Onuoha?

Stoke har fått et bud på 27 millioner kroner for Carlton Cole avslått av West Ham.

Liverpool-eier John W. Henry kan avsløre at Liverpool ikke kommer til å gjøre forhastede, dyre spillerkjøp i sommer. Også vi som var helt sikre på det ...

Charlie Adam har visst sagt til Blackpool at Liverpool er den eneste klubben han ønsker å gå til.

Emmanuel Adebayor kommer med et ganske dypt stikk til Blackburn, som har ønsket spissens tjenester. Togoleseren avviser at han kommer til å signere for klubben siden han ikke ønsker å delta i noen nedrykksstrid.

HTML EMBED

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.