RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PATRIK STOLLARZ (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
United kan hente denne herremannen i stedet for Wesley Sneijder.

Liverpool har begynt ryddingen i stallen, og Milan Jovanovic har allerede forlatt klubben. Nestemann ut er muligens Joe Cole. QPR er interessert i å låne floppen hele neste sesong.

Jose Enriques overgang til Liverpool nærmer seg, etter at Newcastle har godtatt et bud på 90 millioner kroner for backen.

Inter har tilbudt Manchester City og Carlos Tévez en vei ut av smørja de er i. Forslaget går ut på å sende den brasilianske backen Maicon til City mot at Tevez går til Inter. City skal imidlertid ikke være overbegeistret for forslaget.

Og mer Inter til City-nytt: Samuel Eto’o skal ha bedt klubbledelsen i Inter om å la ham dra til City, etter at kameruneren har kommet på kant med ledelsen i den italienske storklubben.

Manchester United håper fortsatt å sikre seg Wesley Sneijder fra Inter, men det er fortsatt skjær i sjøen for den overgangen. Skulle United-skuta dundre rett i ett av dem, har de alternativet klart, nemlig Borussia Dortmunds tyske landslagsspiller Mario Götze.

United-legenden Eric Cantona har imidlertid bedt Alex Ferguson om å gi alt for å sikre seg Sneijder. «Fordi han ligner på meg», skal franskmannen ha sagt.

Bli oppdatert hver dag: Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Tottenham er interessert i å hente Real Madrids Lassana Diarra, men er ikke interessert i å etterkomme et av kravene, som er at Real skal få forkjøpsrett på Gareth Bale.

Tottenham kommer derimot til å droppe å gi kontraktstilbud til Joey Barton, selv om han er gratis etter bråket i Newcastle.

Hva så med Chelsea? Jo, de skal visstnok fortsatt ha planer om å komme med et nytt bud på Tottenhams Luka Modric. Budet skal være på rundt 30 millioner pund.

Chelsea er også enig med Barcelona om en overgang for 19 år gamle Oriol Romeu.

Manchester City ønsker å hente Stoke-keeper Thomas Sørensen som reserver til Joe Hart.

«Ta det med ro.» Den sms-en skal angivelig Barcelona-president Sandro Rossell ha sendt til Arsenals Cesc Fabregas, mens klubbene forhandler om en mulig overgang for midtbanespilleren.

Men selv om Fabregas nok ønsker seg til Barcelona, er han i ferd med å hjelpe Arsenal med å hente Real Madrid-spiss Jose Rodriguez (16). Real har ifølge spansk lov ikke lov å skrive en proffkontrakt med spillere før de fyller 17. Men britiske kan signere 16-åringer, så derfor håper Arsenal å sikre seg spisstalentet.

QPR-sjef Neil Warnock har planer om å sikre seg Blackpools DJ Campbell samt Jason Puncheon.

Newcastle vurderer å gjøre et forsøk på å sikre seg West Hams landslagskeeper Robert Green.

Blackburn håper å snyte QPR for den spanske forsvareren Miguel Torres.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED

Kilder: BBC, Sporting Life, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, The Guardian, Times, caughtoffside.com, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere