Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Marcelo del Pozo (Reuters)
Sist oppdatert:
Jakten på Nasri og Fabregas' erstattere er i gang.

Andre Villas-Boas har ingen planer om å gi opp håpet om å sikre seg Alvaro Pereira med det første. Etter at Chelseas første bud på 16,6 millioner pund ble avslått, ser den portugisiske manageren på muligheten for å selge Florent Malouda til Juventus for å kunne øke budet og rydde plass til Pereira i stallen.
(The Guardian)

Arsène Wenger har fått mye pepper etter at han måtte se Samir Nasri og Cesc Fabregas forlate Emirates. Franskmannen gjorde imidlertid et hederlig forsøk på å blidgjøre fansen da han prøvde å hente Kaká på lån fra Real Madrid. Budet ble avslått av den spanske hovedstadsklubben som krever 17,5 millioner pund og et permanent salg av 29-åringen. Paris SG og São Paulo skal også være interessert i brasilianeren.
(Daily Mail)

Også på Old Trafford jaktes det brasilianere. Alex Ferguson skal nemlig ha et ønske om å hente Santos' midtbanespiller Ganso før overgangsvinduet stenger om en snau uke. Den brasilianske klubben krever 25 millioner pund for 21-åringen og Ferguson skal være villig til å møte kravet.
(Caughtoffside)

Queens Park Rangers har også muligheten til å møte de fleste pengekrav med Tony Fernandes ved roret. London-klubbens nye eier ser for fire til fem nye spillere før overgangsvinduet stenger. Joey Barton og Scott Parker er fremdeles svært aktuelle.
(Talksport)

Alt håp synes å være ute for Arsenal med tanke på å sikre seg belgieren Eden Hazard. I går gikk spilleren ut og sa at han ikke kom til å forlate Lille i sommer. Det bekrefter nå Lille-trener Frederic Paquet, som uttaler at ingen av hans spillere er ledige på markedet verken for Arsenal eller andre.
(Talksport)

Få siste nytt om Premier League-lagene. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

En som trolig er mer tilgjengelig på overgangsmarkedet er Davide Santon. Inters stortalent er sterkt ønsket av Newcastle, og Inter skal være villig til å motta bud på den 20 år gamle backen. Liverpool, Manchester City og Arsenal har også vist interesse for den italienske landslagsspilleren.
(Daily Mirror)

Helt siden Mauro Zarate var på lån i Birmingham i 2008 har Arsène Wenger holdt et øye med 24-åringen, som nå spiller i Lazio. Den italienske hovedstadsklubben krever 20 millioner pund for angrepsspilleren som også jaktes av Inter.
(Fanatix)

3209130

Fulham har til gode å finne nettmaskene så langt i Premier League-sesongen. Nå ønsker Martin Jol å hente brasilianeren Amauri fra Juventus for å forsterke angrepet. Antonio Conte kan ikke garantere 31-åringen spilletid, noe som kan føre til at brasilianeren flytter til London og Fulham.
(Talksport)

Roberto Mancini er overbevist om at Daniele De Rossi ville passet perfekt inn i Manchester City. Det spørs imidlertid om ikke City-manageren må se langt etter midtbanespilleren, som er utpekt som hovedstadsklubbens neste kaptein etter Francesco Totti.
(Metro)

Danielo Pereira er ikke den første spilleren som blir sammenlignet med Patrick Vieira. Ifølge flere kilder i Italia jakter både Liverpool og Arsenal på Parmas talentfulle midtbanespiller. 19-åringen gjorde nylig et strålende U20-VM for Portugal som tok sølvmedaljen i mesterskapet.
(Talksport)

Naturlig nok, er det mye rykter rundt Arsenal, som må forsterke laget før overgangsvinduet stenger. Også Raul Albiol linkes til Emirates, etter at han har kommet langt bak i rekken av midtstoppere i Real Madrid. Wenger vurderer nå mulighetene for å hente spanjolen fra Santiago Bernabeu.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!