RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal håper å sikre seg «Piraten» fra Real Madrid.

Arsène Wenger åpnet endelig pengepungen og hentet inn folk som Mikel Arteta, Per Mertesacker og Yossi Benayoun på tampen av overgangsvinduet - for å nevne noen. Den franske Gunners-sjefen skal imidlertid fortsatt ha folk på blokka og en som har blitt nevnt flere ganger de siste dagene er Real Madrids midtbanemann Esteban Granero, kjent som «Piraten».

Spissen Marvin Martin er en annen mann som har blitt satt i forbindelse med londonklubben, men onsdag ble det meldt at 23-åringen hadde signert en ny kontrakt med Sochaux. Franskmannen skal likevel ikke være ukjent med en overgang til Premier League og ifølge talkSPORT skal han ha gitt hint om at han kunne tenke seg å flytte til Arsenal i vinter.

Vi forblir i London, men beveger oss nå til Stamford Bridge. Fernando Torres har hatt en tung periode siden han ankom fra Liverpool og ryktene har den siste uken svirret om at spanjolen kan være på vei bort fra «brua». AC Milan har blitt nevnt som en klubb som følger nøye med på situasjonen til Torres og torsdag dukker det samme ryktet opp for andre gang denne uken.

Angivelig håper den italienske klubben å få til en bytteavtale, der Robinho går motsatt vei. Finn fram saltklypa, alle mann.

Chelsea-sjef André Villas-Boas skal nylig også ha gitt Torres beskjed om å holde munn, etter å angivelig ha kalt flere av klubbens spillere gamle og trege. Les mer her!

Skulle Torres forsvinne ut porten på Stamford Bridge, kan det hende nykommer Juan Manuel Mata blir en smule lei seg. Den ferske Chelsea-spilleren skal ha fått utdelt et skap ved siden av landsmannen i garderoben, slik at de kan hjelpe hverandre med å finne seg til rette i klubben. Mye tyder likevel på at Mata ikke har all verdens problemer med nettopp dette.

Tottenham er neste stopp og tradisjonen tro er de engelske mediene flinke til å trykke de samme ryktene flere dager på rad. Onsdag kom det rapporter om at Harry Redknapp ville kikke nærmere på den portugisiske høyrebacken Joao Pereira fra Sporting Lisboa og pressen har fortsatt ikke gitt helt slipp på dette. Redknapp har ikke mistet interessen over natten.

Redknapp er for øvrig også en av favorittene til å ta over det engelske landslaget etter Fabio Capello og veteranen sier at et slik tilbud ville være for bra til å takke nei til.

Sir Alex Ferguson hentet for noen år tilbake tvillingparet Rafael og Fabio da Silva til Manchester United. Nå skal skotten være i ferd med å hente et nytt brødrepar. Og denne gangen er det også snakk om brasilianere. Speidere fra United skal ha fulgt nøye med på 19-åringene Anderson og Alex Santos da Vitoria fra Vitesse. Disse gutta figurerer som oftest på backen.

I den lyseblå delen av Manchester ønsker man fortsatt å bli kvitt noe av «daukjøttet» som ble hentet inn tidlig i klubbens sjeikperiode. Wayne Bridge kan ikke regne med å få spille mye fotball for Manchester City framover, men heldigvis står den gamle storheten Nottingham Forest klar til å gi spilleren en sjanse. Bridge ble hentet fra Chelsea i 2009 for 10 millioner pund.

I Blackburn ønsker fansen fortsatt hodet til manager Steve Kean på et fat. Det er planlagt protest til helgen.

Til slutt er det også verdt å merke seg at tidligere Premier League-urokråke El-Hadji Diouf skal være ønsket av Blackpool. Ian Holloway tar med andre ord sjanser.

Ute etter de siste ryktene fra Premier League? Få Nettavisens ryktebørs på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

Kilder: BBC, Sportinglife, talkSPORT, Metro, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere