Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Glem det, Manchester United!

13.10.11 09:57

Onsdag gikk det rykter om at Manchester United var interessert i å hente Bruno Soriano til Old Trafford. Den taklingssterke midtbanemannen ble hevdet å være tilgjengelig for rundt 8 millioner pund og den engelske klubben skal hatt speidere på plass for å følge 27-åringen. Nå skal imidlertid disse ryktene ha kommet Villarreal for øre og den spanske klubben er klar.

Ligg unna Bruno Soriano, United, er beskjeden fra den «gule ubåten».

En annen midtbanemann som skal være aktuell for Manchester United, er italienske Ricardo Montolivo. Premier League-klubben skal angivelig ha finsiktet spilleren under Italias landskamp mot Nord-Irland, som for øvrig endte 3-0 til de blå, og budet på Fiorentina-spilleren kan komme allerede i januar. Montolivo står uten kontrakt til sommeren og kan bli rimelig.

En som kan forsvinne ut porten på Old Trafford, er Rio Ferdinand. Det har tidligere blitt snakket om at stopperkjempen kunne ende opp i MLS i USA og nå har disse spekulasjonene blusset opp igjen. LA Galaxy skal være interessert i å hente Ferdinand og gjøre ham til klubbens nye frontfigur, om David Beckham legger opp. Beckham vurderer nå framtiden i Amerika.

Carlos Tévez er alltid et hett samtaleevne på balløya og det har lenge versert rykter om at den gode, men noe lite tilpasningsdyktige spissen skal være på vei til italiensk fotball. Inter har blitt nevnt og det samme har Juventus. Nå har imidlertid Juves sportsdirektør, Beppe Marotta, gått ut å nektet for at dette stemmer. Juventus vil med andre ord ikke ha argentineren i dag.

Arsenal blir på sin side koblet til en argentiner, men en noe mindre profilert en. Lucas Biglia er midtbanespiller og holder til i belgiske Anderlecht. Spilleren har ved flere anledninger blitt satt i forbindelse med en overgang til londonklubben, og også torsdag har penn møtt papir for å få dette ryktet på trykk. Det spekuleres i at spilleren vil koste rundt 6,5 millioner pund.

Arsenals polske reservekeeper, Lukasz Fabianski, har blitt satt i skyggen av landsmann Wojciech Szczesny og truer nå med å forlate Emirates i januar.

Queens Park Rangers ble sterkt koblet med Tottenhams Sebastien Bassong mot slutten av sommerens overgangsvindu, men noe avtale ble aldri meislet ut. Grunnen til at avtalen kollapset, skal være at Tottenham aldri kom til enighet med Bolton om en overgang for Gary Cahill. Nå har imidlertid klubben fra Lofthus Road bestemt seg for å prøve på nytt i januar.

En annen londonklubb, Fulham, ser nedover i divisjonene i jakten på forsterkninger. Ifølge Daily Mirror vurderer Brede Hangelands klubb å hente 17 år gamle Sam Wilson fra lille Eastleigh. Klubben holder til Conference Sør-divisjonen og dermed kan det være duket for en gigantisk karrierehopp for den unge spissen. Wilson er likevel én av få heltidsproffer i Eastleigh.

Fulham-sjef Martin Jol skal fortsatt også være ute etter å sikre seg Mounir El Hamdaoui fra Ajax. De to har samarbeidet godt tidligere.

Chelsea har brukt mye penger den siste tiden, men André Villas-Boas skal viss nok fortsatt ha sedler til rådighet i vinter. Stopperen Diego Godin har flere ganger blitt koblet til de blå fra Stamford Bridge og klubbens portugisiske trener har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Atletico Madrid-spilleren. Så fort vinduet åpner i januar, kan spanjolene vente seg en faks fra London.

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, The Sun, Daily Mirror, talkSPORT, Daily Express.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.