*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

Spissen har scoret 11 mål på 11 kamper og er aktuell for Manchester United.

27.10.11 10:57

Vi starter torsdagens rykterunde i Manchester. Byens røde ballsparkere har lagt en lite hyggelig helg bak seg og ser nå mot nye horisonter. Oppgjøret mot erkerival Manchester City viste også at United trolig kunne ha godt av få inn en ekstra midtbanespiller i troppen. De siste ryktene vil ha det til at mye omtalte Eden Hazard er mannen Sir Alex Ferguson vil ha.

Skotten må likevel belage seg på kamp fra rike Paris St. Germain. Den franske storklubben skal være villig til å legge fantasibeløp på bordet for å sikre seg belgieren.

United skal også være interessert i å hente talentfulle Jordan Rhodes til Old Trafford. Rhodes spiller for tiden i Huddersfield og United skal ha sendt speider Paul Scholes ut for å finsikte spissen. Rhodes startet karrieren i Ipswich og kom til Huddersfield i 2009. Han har scoret flittig for League One-klubben og denne sesongen har han gjort 11 mål på 11 ligakamper.

Vi forflytter oss til den lyseblå delen av Manchester, der det som alltid er stor aktivitet. Denne torsdagen er det en Serie A-spiller som blir koblet med Roberto Mancinis klubb. Nærmere bestemt er det snakk om Radja Nainggolan, som spiller for Cagliari. Nainggolan er fra Belgia og trives på midtbanen. Flere andre klubber skal imidlertid også kikke nærmere på 23-åringen.

Carlos Tévez er selvfølgelig også omtalt torsdag. Corinthians ønsker urokråka, men vil teste hvor mye City er villig til å fire på prislappen. Klubbens president er sikker på at det blir en avtale. Brassene kan imidlertid få konkurranse fra Roma. Den italienske hovedstadsklubben skal være ute etter å sikre seg både Carlos Tévez og Manchester United Rio Ferdinand i vinter.

Arsenal er neste stopp og ryktene om midtbanemannen Marvin Martin bare fortsetter. Spilleren har utallige ganger blitt koblet med en overgang til londonklubben, men flere ganger har det også blitt meldt at spilleren ønsker å bli i Sochaux. Nå skal også Valencia ha meldt seg på i kampen om franskmannen og det blir spennende å se hva som skjer når vi skriver januar 2012.

Arsène Wenger skal også kikke nærmere på Sevilla-målvakt Javi Varas. Her er det snakk om en overgang til sommeren. Varas er 29 år gammel og har vært i Sevilla siden 2003.

Newcastle har åpnet Premier League-sesongen på fantastisk vis og er fortsatt ubeseiret i ligaen. Alan Smith har imidlertid ikke fått være særlig med på moroa og nå vurder klubben å låne ut den tidligere Leeds-spilleren. Ingen spillere blir koblet til Newcastle torsdag, men det er nok store sjanser for at manager Alan Pardew ønsker å forsterke med et par spillere i vinter.

West Bromwich Albion har et stort talent i George Thorn og Roy Hodgson ønsker at unggutten skal få mer spilletid. Derfor ønsker manageren å låne ut spilleren til en Championship-klubb.

Stoke skal være på jakt etter en ekstra spiss og ifølge Daily Mail skal Michael Uchedbo fra nederlandske VVV Venlo stå på ønskelisten til Tony Pullis. Spissen er 1.94 meter høy.

Til slutt tar vi også med at Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko ikke lenger har noen tro på at han kan spille seg til en førstelagsplass på londonlaget. Dette til tross for at manager Harry Redknapp skal ha sagt at det fortsatt er sjanser. Den russiske spissen har blitt koblet med en rekke klubber den siste tiden og det er ventet at spissen forsvinner fra White Hart Lane i vinter.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Telegraph, Faily Mail, The Sun, talkSPORT, Independent, Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag