RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: IAN KINGTON (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne fyren heter Ola John og er Premier League-aktuell.

Den russiske rikingklubben Anzji Makhatsjkala vil hente Manchester Uniteds Dimitar Berbatov (30) for 15 millioner pund i januar. Det kan virke lite ettersom bulgareren kom til United fra Tottenham for over det dobbelte og at han faktisk var toppscorer i Premier League i fjor, men sånn er nå en gang verden.
(Daily Mirror)

Chelsea samler sammen 40 millioner pund for å kjøpe Gonzalo Higuain fra Real Madrid.
(Footy Latest)

Mario Balotelli sier at han ikke, jeg gjentar ikke, er interessert i å forlate Manchester City til fordel for sin gamle klubb Inter.
(Daily Mirror)

Med et navn som Ola John høres det ut som han kunne vært født på Toten, men den 19 år gamle Twente-spilleren er født i Liberia og er nederlandsk statsborger. Han er en kantspiller som også har representert Nederland på U19-nivå. Tottenham synes det er blitt stas med unggutter, og vil prøve å hente Ola John i januar for fire millioner pund.
(Footy Latest)

Nancys 16 år gamle midtbanespiller Dolan Bahamboula følges av Manchester United. Manager Sir Alex Ferguson må bare ikke tro at United kan få ham billig mot en god videresalgsavtale, den franske klubben har nok lært nå.
(Inside Futbol)

Spartak Moskva har åtte millioner pund på lur, og vil veksle dem inn i Blackburns midtbanespiller Steven Nzonzi.
(Daily Mail)

Chelsea var nær ved å sikre seg Porto-forsvarer Alvaro Pereira i sommer, og kommer til å prøve seg igjen i januar.
(TalkSport)

Juventus’ lynraske serbiske kantspiller Milos Krasic skal ifølge agenten være interessert i en overgang til Premier League, noe som ha fått blant andre Chelsea og Manchester United til å vurdere å gjøre et fremstøt.
(Metro)

Arsenal ser også til Italia, og skal gjøre et forsøk på å hente Romas midtbanemotor Daniele De Rossi.
(Caught Offside)

Også forsvaret til Arsenal trenger litt lapping, og lappen som er nærmest å ta turen til Emirates heter Jan Vertonghen og spiller for Ajax.
(Daily Express)

Liverpool har fått øyene opp for Evertons Seamus Coleman, og håper å utnytte naboklubbens noe prekære økonomiske situasjon til å hente den irske 23-åringen billig.
(Caught Offside)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere