*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Angel Navarette (Ap)

Hvem tar Kaka?

24.11.11 09:44

Real Madrid vurderer seg å kvitte seg med Kaka, vel og merke om de får rundt 30 millioner pund for spilleren som ble kåret til verdens beste spiller i 2007. Det kan det tenkes at Chelsea vil være villig til å betale.
(Daily Mirror)

Andre spillere som Chelsea ønsker seg er Sportin Lisboas Ricky van Wolfswinkel og hans lagkamerat Elias. Totalt vil de to koste rundt 14 millioner pund.
(A Bola)

Emmanuel Adebayor trives som plommen i egget på lån i Tottenham, og åpner nå døren for en permanent overgang til de liljehvite fra Manchester City.
(The Sun)

QPR har hevdet seg godt i comebacksesongen i Premier League, men manager Neil Warnock ønsker likevel å sikre seg fire-fem nye spillere i januarvinduet. Blant annet skal han ha sett på tre spillere i VM-kvalifiseringskampen mellom De forente arabiske emirater og Sør-Korea.
(Evening Standard)

Edinson Cavani ble Manchester Citys overmann i denne ukens Mesterliga-kamp mot Napoli. Hva gjør City da? Jo, de kjøper ham selvsagt. For rundt 30 millioner pund kan uruguayaneren bli mannen som fyller hullet etter Carlos Tevez.
(Daily Star)

Tevez er for øvrig ønsket av Juventus, Inter og AC Milan. Men Mancheter City er ikke interessert i send argentineren på lån, og vil bare høre på rene kontanttilbud.
(Daily Mirror)

Lille krever 26 millioner pund for sin belgiske midtbanejuvel Eden Hazard, noe som gjør at Arsenal trekker seg fra kampen om 20-åringen.
(Talk Sport)

Agenten (alltid en svært troverdig kilde – not) til Valencias midtbanespiller Mehmet Topal hevder at Chelsea og Manchester City har speidet på hans klient i to måneder.
(Metro)

Chelseas Frank Lampard vil forhandle klubben om en forlengelse av kontrakten.
(Evening Standard)

Blackburns Junior Hoilett (21) nærmer seg en overgang til Tottenham verdt ni millioner pund i januar.
(Independent)

Manchester United følger angivelig den marokkanske landslagsspilleren Mehdi Benatia (24) som spiller I forsvaret til Udinese i Serie A.
(Inside Futbol)

Nå når David Beckham forlater LA Galaxy, ønsker den amerikanske klubben å erstatte briten med Chelseas Didier Drogba.
(Daily Mirror)

Er du langt fra PC-en men hungrer etter siste nytt? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag