RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Tysk stjerneskudd kan havne på balløya.

Her er Premier League-ryktene vi fant torsdag:

Den senegalesiske spissen Moussa Sow vil til Arsenal, og skal ha gitt klar beskjed om akkurat det. 25-åringen har scoret 29 mål på 48 kamper siden han kom til Lille for 18 måneder siden, men Wenger har trolig mer lyst på Köln-spiss Lukas Podolski (Kilde: The Sun).

Arsenal-manager Arsene Wenger kan fort bli en travel mann i januarvinduet. Nå mener Daily Mirror å vite at franskmannen for første gang i Arsenal-karrieren kan komme til å bryte 20 millioner pund-barrieren, og Wenger skal være villig til å bla opp 30 millioner pund for Mario Götze (19). Dortmund-stjernen er en av Europas mest lovende spillere, og har allerede tatt Bundesligaen med storm (Kilde: Daily Mirror).

Liverpool gjør det bra om dagen, og nå kan det bli mer moro på Anfield. Nå skal nemlig Kenny Dalglish være i gang med arbeidet for å sikre seg Eduardo Vargas. Vingen spiller for Universidad de Chile, men Liverpool får trolig kamp fra Arsenal om signaturen hans.

Lucho Gonzalez er tidligere koblet til Tottenham. Nå har han gitt uttrykk for at han ønsker å forlate Marseille i januar, så spørs det om Harry Redknapp klarer å holde fingrene fra fatet. Tottenham-sjefen har tidligere varslet at de ikke kommer til å kjøpe noen spillere i januar (Kilde: the Sun).

Det stopper uansett ikke ryktene fra å strømme inn på White Hart Lane. Også Blackburns Junior Hoilett og Chelseas Nicolas Anelka rapporteres å være ønsket av klubben. Redknapp uttalte onsdag at han hadde stor sans for Anelka, som sliter med å få spilletid i Chelsea.

Også Sporting Lisboas Joao Pereira rapporteres å stå på ønskelisten til Redknapp og Tottenham, men der får de trolig konkurranse fra Barcelona (Kilde: Talksport).

Carlo Cudicini har lenge vært koblet til en overgang fra Tottenham, men keeperen skal nå ønske å bli værende på White Hart Lane (Kilde: Sportlinglife).

Brede Hangeland kan få en ny lagkamerat i Fulham. Nå meldes det nemlig om at Martin Jol skal være fristet av muligheten til å signere franskmannen Andre-Pierre Gignac. Spissen er ute i kulda i Marseille, og vil trolig ikke bli altfor dyr å løse ut av kontrakten (Kilde: Daily Mirror).

Italienske Napoli skal ha falt pladask for QPRs Adel Taarabt, og vurderer å hente angrepsspilleren til klubben. Taarabt vil bort fra QPR, og har bedt agenter jobbe med å skaffe ham en ny klubb (Kilde: Metro).

Chelsea sliter om dagen, og jakter forsterkninger. Nå skal Andre Villas-Boas være interessert i Arsenals Emmanuel Frimpong, men det blir trolig vanskelig å få i stand en avtale med Premier League-rivalen (Kilde: Footy Latest).

(Ryktene fortsetter under bildet).

Det er overraskende få rykter om Manchester United disse dager, men ett rykte skiller seg ut. Manchester City skal nemlig være interessert i Uniteds Paul Pogba. 18-åringen er ikke kommet til enighet med United om en ny kontrakt, og rivalene i lyseblått aner en mulighet til å snappe ham opp (Kilde: The Independent).

Og til slutt:

Legenden Filippo Inzaghi, som sies å være «født i offside», kan havne i Premier League. Blackburn er nemlig villig til å legge penga på bordet for å sikre seg målscoreren i januar. Det er uvisst hva AC Milan krever for den notoriske goalgetteren (Kilde: Talksport).

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere