RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Er dette måltyven Liverpool drømmer om?

Vi starter torsdagens rykterunde på Merseyside. På den røde siden av Beatles-byen. Kenny Dalglishs gutter har slitt en smule med uttellingen så langt denne sesongen og de fleste spåmenn velger derfor å forutse at Liverpool vil prøve å skaffe seg en spiss i januar. Torsdag blir 22 år gamle Andrij Yarmolenko foreslått som et brukbart alternativ. Han spiller for Dinamo Kiev.

Spekulasjonene vil ha det til at Anfield-klubben må ut med rundt 10 millioner pund for å sikre mannen fra Ukraina. Den samme klubben blir også satt i forbindelse med Swanseas unge midtbanemann Joe Allen. Waliseren har vært et positivt innslag i Premier League denne sesongen og den pasningssikre spilleren er trolig en spiller etter Kenny Dalglishs hjerte.

Italienske Riccardo Montolivo blir også satt i forbindelse med de røde. Prislappen på spilleren skal være seks millioner pund, om Liverpool vil slå til i januar.

Ryktetoget suser videre mot Blackburn, der det som kjent er turbulente tider. Superpopulære Steve Kean håper imidlertid at spissen Marvin Sordell fra Watford kan hjelpe klubben oppover tabellen. Han er verdsatt til 5 millioner pund. Blackburn skal også være interesserte i gode gamle Alessandro Del Piero fra Juventus. Her skal også Queens Park Rangers være på banen.

Tøff, tøff, tøff, og vi er i Newcastle og her finner vi både godt og dårlig nytt denne torsdagen. Mye omtalte Cheick Tiote er ønsket av et hav av klubber og Arsenal, Manchester United, Liverpool, Tottenham og Chelsea skal alle være interessert. Cheick'en selv er likevel klar på at han ønsker å bli i Newcastle. Ivorianeren sier dette til lokalavisen Newcastle Evening Chronicle.

Newcastle-sjef Alan Pardew skal også ønske forsterkninger. Sheffield Uniteds unggutt Henry Maguire skal stå på ønskelisten. Pardew tar også gjerne imot Andy Carroll, sier han.

Like positivt er det imidlertid ikke at Newcastle viss nok skal være en «for liten klubb» til å signere franske Olivier Giroud. 25-åringen spiller til daglig for Montpellier i Ligue 1. Arsenal skal for øvrig ikke være for små, men Arsène Wenger skal ha fått beskjed om at han må lirke 42 millioner pundsedler opp av lommeboka for å sikre seg spissens tjenester. Klype og salt, folkens.

Ett litt mer troverdig rykte er da at Arsenal gjerne henter Thierry Henry tilbake på lån fra New York Red Bulls. Londonklubben skal angivelig ha tilbudt spissen et opphold i to måneder.

Skulle Henry glippe, vil «The Gunners» gjøre et forsøk på å kapre Ståle Solbakken og Kölns Lukas Podolski. Den polskfødte tyskeren er og en ettertraktet mann andre steder.

Vi forblir i London og snubler inn porten på White Hart Lane. Der ser vi umiddelbart en misfornøyd Roman Pavlutsjenko. Han sier at han gjerne flytter til styrtrike Anzji Makhachkala om han får sjansen. Den russiske klubben har en tendens til å dukke opp over alt om dagen. Spurs-manager Harry Redknapp skal ha planer om å hente inn en ny spiss i januar, melder Daily Mirror.

Ifølge avisen skal den rutinerte manageren ha uttalt at han gjerne skulle hentet Manchester Citys Carlos Tévez, om det var mulig. Tevez havner trolig i italienske AC Milan i vintervinduet.

Vips, så står vi på Stamford Bridge. Her spekuleres det i at Florent Malouda vil forlate Chelsea og reise til Paris St. Germain. Carlo Ancelotti er nemlig nær ved å bli hovedtrener i klubben.

Chelsea på sin side er fortsatt på jakt etter Gary Cahill og prisen skal fortsatt være sju millioner pund. Bolton virket noe hardere på kravet da de forhandlet med Spurs i sommervinduet.

Stamford Bridge-klubben ønsker angivelig også å kvitte seg med spillere som Frank Lampard, John Obi Mikel, Didier Drogba og Salomon Kalou. Men dette skal først skje til sommeren.

Til slutt tar vi med at Fulham har noen navn på blokka. Manager Martin Jol kunne tenke seg å hente Billy Sharp fra Doncaster og Guillaume Hoarau fra franske Paris St. Germain.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, Daily Mirror, Newcastle Evening Chronicle, Daily Mail, talkSport, Daily Star, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere