Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Sur på Chelsea, kan ende i United.

Aston Villa hevder at Darren Bent ikke er til salgs – uansett pris.
(TalkSport)

Men klubben forbereder likevel et bud på Chelseas Didier Drogba som erstatter dersom Bent skulle bytte beite i januar.
(Metro)

Thierry Henrys lån fra NY Red Bulls til Arsenal er fortsatt ikke helt i orden. Klubbene er uenige om akkurat når Henry skal returner til USA. Red Bulls vil ha franskmannen tilbake til treningsleir 20. februar, mens Arsenal ønsker å bruke ham i derbyoppgjøret mot Tottenham seks dager senere.
(Metro)

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Sunderland-spiss Stephane Sessegnon, men får kamp fra Paris St. Germain om 27-åringen.
(Metro)

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Bolton-stopper Gary Cahill. Bolton er enig med Chelsea om en overgangssum, men har ikke klart å bli enig med landslagsspilleren om de personlige betingelsene.
(The Sun)

Få oversikt: Her er Premier League-overgangene

Cahill skal for øvrig være skuffet over at detaljer fra hans forhandlinger med Chelsea har havnet i pressen, noe som kan gjøre det enda vanskeligere å komme til enighet med London-klubben.
(London Evening Standard)

Chelsea ser seg også om etter andre forsterkninger bakover på banen, og har kastet øynene på Marseilles høyreback Cesar Azpilicueta (22).
(Daily Mirror)

Chelsea vurderer fortsatt Napolis Edinson Cavani.
(Daily Mail)

Manchester City har ikke gitt opp å hente Romas midtbanespiller Daniele de Rossi, selv om de Rossi er tilbudt en ny kontrakt av Roma. Men det blir aktuelt å hente italieneren dersom City blir kvitt Carlos Tevez.
(Manchester Evening News)

Moussa Sow scoret 25 mål på 26 kamper da Lille vant den franske ligaen i fjor. Nå kan 25-åringen være på vei til Nord-London. Både Arsenal og Tottenham er interesserte i spilleren som vil koste rundt 20 millioner pund.
(TalkSport)

En overgang til Tottenham for Blackburn-stopper Chris Samba ser mer sannsynlig ut enn på lenge. Rovers-manager Steve Kean har nemlig fått beskjed om at han må selge før han kan forsterke troppen.
(Daily Express)

QPR har angivelig lagt inn et bud på tre millioner pund for Aston Villa-forsvarer James Collins og et på 2,5 millioner pund for Manchester Citys Nedum Onuoha.
(Daily Mirror)

QPR skal også ha forhørt seg om muligheten til å låne Wayne Bridge fra Manchester City.
(Daily Mail)

Swansea-manager Brendan Rodgers håper å sikre seg fire forsterkninger i løpet av januar.
(South Wales Evening Post)

Newcastle har budt fire millioner pund for West Ham-forsvarer James Tomkins.
(Daily Star)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger