*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

Arsenal sikter seg inn mot Barcelona-forsvarer.

12.01.12 09:07

Arsenal-manager Arsène Wenger skal angivelig være på utkikk etter en venstreback og ser nå på muligheten til å hente Barcelonas Eric Abidal til London. Franskmannen, som i fjor kjempet seg tilbake fra en kreftdiagnose, skal være verdsatt til 4,1 millioner pund. Forsvarsspilleren er 32 år gammel og slik sett vil han trolig bare være en kortsiktig løsning for «The Gunners».

Liverpool på sin side skal jakte en spiss, men det er uvisst hvorvidt Anfield-klubben kommer til å handle i januar. Nederlandske Luuk de Jong har blitt koblet til klubben, men Twente-spilleren vil trolig ikke være tilgjengelig før til sommeren. de Jong har gjort 10 ligamål på 12 kamper i Nederland denne sesongen. Newcastle skal også følge spilleren med argusøyne, meldes det.

Kenny Dalglish skal også være interessert i Crystal Palace-talent Wilfried Zaha. Også her skal Newcastle være på banen.

Dirk Kuyt kan imidlertid være på vei ut porten på Anfield. Den rutinerte vingspissen skal angivelig være lei av å sitte på benken og blir koblet med en overgang til tyrkiske Galatasaray.

Manchester United skal ha gitt midtbanemann Darron Gibson beskjed om at han kan flytte på seg. Everton skal stå klare med 2,5 millioner pund for å sikre seg spilleren denne måneden.

Dimitar Berbatov blir også koblet bort fra Old Trafford. Den tyske storklubben Bayern München skal være interessert i spissen, som har måttet tåle mye spekulasjoner den siste tiden.

Store Chris Samba er en populær mann og både Queens Park Rangers og Tottenham vil ha stopperen. Spurs skal være villige til å legge 7 millioner pund på bordet for forsvarsbautaen.

QPR skal allerede ha fått et bud på 5 millioner pund avvist for Blackburn-stopperen og klubbens nye manager, Mark Hughes, skal derfor ha vendt oppmerksomheten mot Chelseas Alex.

Tottenham skal også være interessert i Evian-spiss Yannick Sagbo. West Ham prøver også å hente spilleren til London.

Norwich og Swansea kjemper en bitter kamp om å sikre seg Brightons midtbanemann Liam Bridcutt. 22-åringen skal være verdsatt til en million pund.

Aston Villa skal lenge ha siklet etter den slovenske midtbanespilleren Armin Bacinovic, som spiller for Palermo. Nå skal imidlertid Chievo være favoritt til å sikre spilleren.

Chelsea har lenge jaktet Boltons Gary Cahill, men londonklubben begynner nå å bli lei. Nå truer de blå med å trekke seg fra avtalen, om ikke Cahill tar til fornuft og signerer snarlig.

Blackburn-manager Steve Kean skal ha fått beskjed av alltid like populære Venky's om at han må selge spillere hvis han ønsker å hente inn Fulhams Andy Johnson.

Blackburn, Wigan og Fulham har alle troen på at den ungarske midtbanespilleren Szabolcs Huszt vil spille for dem. Han spiller for tiden i russiske Zenit St. Petersburg.

Til slutt tar vi med at Newcastles Demba Ba har nektet for at han er aktuell for Manchester United, mens Chelsea gjerne henter argentinske Lucas Ocampos til Stamford Bridge.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror, Newcastle Evening Chronicle, talkSPORT.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.