RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Dette er vel bare tull, Manchester United?

Vi begynner dagens ryktespalte med det som vel må beskrives som et skikkelig «silly season»-rykte. Manchester United har lenge vært på jakt etter en offensiv midtbanemann og tvilsomme nettsteder hevder nå at Sir Alex Ferguson vil gjøre et framstøt mot Tottenhams Rafael van der Vaart. Det ryktes at United vil legge inn et bud på rundt 20 millioner pund.

Ser man imidlertid på Fergusons historikk fra tidligere januarvinduer, så er det vel høyst tvilsomt at det vil skje noe særlig på Old Trafford i vinter. Det stopper likevel ikke avisene. United blir også koblet med den brasilianske stopperen Dede torsdag. Han spiller til daglig for Vasco da Gama i hjemlandet og er 23 år gammel. Forsvareren har allerede fått sin debut for Brasil.

Old Trafford-klubben blir nå også satt i forbindelse med det danske talentet Jores Okore fra FC Midtjylland. Liverpool skal også ha den talentfulle 19-åringen på radaren.

De røde fra Merseyside skal angivelig også være interessert i Alexander Hleb (!). Vingen har lenge slitt med å finne tilbake til formen, men interessen er likevel høy. QPR er også på banen.

På Stamford Bridge kommer det trolig til å skje ting i vinter. Midtstopper Alex er på vei til Paris St. Germain og Chelsea har bekreftet at brassen får lov til å dra. Londonklubben skal også være svært nær å signere belgiske Kevin De Bruyne. Prislappen skal være på åtte millioner pund. Chelsea skal imidlertid ikke være villig til å gi 83 millioner pund for Portos Hulk.

Nok en brasse, Sjakhtar Donetsks Willian, skal også nærme seg de blå fra London. Chelsea skal ha økt sitt bud på angrepsspilleren, etter at 16,75 millioner pund ikke ble godtatt. Willian selv har uttalt at han gjerne flytter til Premier League om sjansen skulle by seg: «Chelsea er en klubb som har tradisjoner med å vinne titler. Det er interessant for meg», sier brasilianeren.

Tottenham neste. Giovani dos Santos gjorde en god kamp i FA-cupen tidligere i vinter, men meksikaneren er langt unna en fast startplass på White Hart Lane. Ryktene rundt spilleren har vært mange og siste nytt er at spanske Villarreal nå vil hente den offensive spilleren. «Den gule ubåten» er villig til å legge 6,5 millioner pund på bordet. Granada er også være interessert.

Newcastle har et spennende lag og manager Alan Pardew vil gjerne gjøre det mer spennende. Han ser nå på muligheten for å låne Juventus-spiller Eljero Elia ut denne sesongen.

Manchester City har holdt en lav profil i januar, og det meste har i grunn handlet om Carlos Tévez. Manager Roberto Mancini kan vel likevel ikke gå et helt overgangsvindu uten på bruke bitte litt penger? Den unge israelske midtbanespilleren Nir Biton har flere ganger blitt koblet til klubben og spillerens arbeidsgiver, MS Ashdod, bekrefter nå Citys interesse for unggutten.

Everton, Blackburn, Sunderland og Swansea skal alle jakte Sporting Lisboas Adrien Silva, skriver talkSPORT.

Mark Hughes i Queens Park Rangers skal også ha penger til rådighet og bruker gjerne 4 millioner pund på å hente Wigans Hugo Rodallega. Han ønsker seg bort fra sin nåværende klubb.

Rodallega er ikke den eneste Wigan-spilleren QPR snuser på. Klubben er også på jakt etter talentfulle Victor Moses. Steven Pienaar og Nancys Samba Diakite blir også nevnt torsdag.

Hughes skal også være interessert i å hente sin tidligere elev, Citys Nedum Onuoha, til Lofthus Road. En overgangssum på 2,5 millioner pund kan få fart på sakene.

Wigan på sin side har to mann på ønskelisten. Nederlenderen John Verhok, verdsatt til 700.000 pund, og Bristol Citys Nicky Maynard.

Til slutt litt småplukk. Everton vil gjerne hente den greske stopperen Kostas Monolas, Bolton vil gjerne låne Portos Juan Iturbe, mens Fulham ser på Twentes Nacer Chadli.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportliglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, talkSPORT, Daily Express, Metro, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere