*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: BEN STANSALL (Afp)

Barcelona gjør klar et gigantbud før sommerens overgangsvindu.

09.02.12 10:35

Barcelona er ute etter å gjøre en stor signering denne sommeren. Katalanerne skal være villig til å betale 50 millioner pund for å hente Gareth Bale til klubben. Med waliseren øverst på ønskelisten skal Pep Guardiola være villig til å selge Cristian Tello, Isaac Cuenca og Jonathan Dos Santos for å rydde plass til Bale.
(Daily Express)

Dersom Barcelona velger å selge Seydou Keita kan det også være med å frigjøre mer penger overganger til sommeren. Liverpool er interessert i å hente midtbanespilleren, som sliter med å få spilletid under Guardiola. 32-åringen er for øyeblikket opptatt med spill for Mali i afrikamesterskapet, men vil ta en prat med Barcelona-sjefen når han returnerer.
(The Sun)

Bolton har invitert en rekke Championship-klubber til å by på flere av deres aldrende spillere. Paul Robinson, Sean Davis og Robbie Blake er blant spillerne som kan være på vei bort etter at klubben har gjort flere investeringer i vinterens overgangsvindu.
(The Bolton news)

Når Gylfi Sigurdssons låneavtale med Swansea er ute, står Hamburg klar til å plukke opp islendingen. Hoffenheim er midtbanespillerens opprinnelige arbeidsgiver og i sine fire første kamper for Swansea har han imponert såpass at Per Ciljan Skjelbreds klubb ønsker å hente ham tilbake til Bundesliga.
(Talksport)

Junior Hoilett kan komme til å forlate Blackburn når kontrakten hans går ut etter sesongen. Kanadieren har blitt tilbudt ny kontrakt, men har ikke vist interesse for å signere den. I går skrev vi at Bayern München er interessert i 21-åringen, men Bundesliga-klubben får tøff kamp. Tottenham, Bolton og Newcastle er alle interessert i å hente spilleren, som har vært på Ewood Park i ni år.
(metro)

Mange Arsenal-supportere har vendt ryggen til Andrej Arsjavin etter sviktende form denne sesongen. Nå kan det gå mot en retur til russisk fotball og Zenit St. Petersburg. Overgangsvinduet i Russland stenger ikke før 24. februar og det kan gå mot exit for 30-åringen som også er ønsket av Anzji. Arsène Wenger kan bli fristet til å selge når Gervinho er tilbake fra afrikamesterskapet.
(Daily Mirror)

Alexander Kolarov har bare startet seks Premer League-kamper for Manchester City denne sesongen etter at Gael Clichy kom til klubben. Ifølge rapporter i Italia står Juventus klar med sjekkheftet for å sikre seg serberen. Serie A-lederen skal være villig til å betale rundt 7,5 millioner pund for å hente 26-åringen til Torino.
(Talksport)

Dieumerci Mbokanis agent kan avsløre at Liverpool er interessert i å sikre seg 26-åringen fra Anderlecht etter årets sesong, melder belgiske medier. Angrepsspilleren har utviklet et strålende samarbeid med tidligere Liverpool-spiller Milan Jovanovic og gjort savnet etter Romelu Lukaku lite merkbart. Kongoleseren kom til Anderlecht før årets sesong etter at hans tidligere klubb Monaco rykket ned fra Ligue 1.
(Inside futbol)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.