RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Barca-helten er ønsket i Liverpool.

Napoli-spiss Edinson Cavani er ønsket av både Chelsea og Manchester City, men har bedt engelske klubber glemme ham siden fremtiden hans ligger i Italia.
(TalkSport)

Cristian Tello (20) scoret to mål da Barcelona tilintetgjorde Bayer Leverkusen med 7-1 onsdag. Ifølge agenten hans var han allerede før de to scoringene en meget ettertraktet herremann. Liverpool, Benfica, Malaga og Valencia skal alle ha tatt kontakt.
(Inside Futbol)

Brasilianske Kaka hadde muligheten til å gå til Chelsea i fjor og er i løpet av vinteren blitt koblet til Tottenham, men han understreker at han har tenkt å bli i Real Madrid.
(Talksport)

Liverpool er ute etter et par unge lovende engelske talenter, nemlig Wilfied Zaha i Crystal Palace og kantspilleren Victor Moses som spiller i Wigan.
(Caughtoffside.com)

Robin van Persie har kanskje vært Premier Leagues beste spiller i år, og slikt får selvfølgelig ledelsen i Manchester City med seg. Manager Roberto Mancini innrømmer at City vurderer å slå til om van Persie forlater Arsenal i sommer.
(The Sun)

Men Arsenal vil gi van Persie en lojalitetsbonus på fem millioner pund om han lover å bli i klubben.
(Daily Express)

Arsenal har fått akseptert et bud på 12 millioner pund for Köln-spiss Lukas Podolski. Les mer om det her.
(Bild)

En annen rutinert herremann som kan være på vei til Arsenal er Alessandro del Piero. Juventus-kapteinen står uten kontrakt til sommeren, og er ønsket i USA, men Arsene Wenger skal ha vært i kontakt med italienerens representanter for å få ham til Emirates til sommeren.
(Tuttosport)

Juventus er ambisiøse og planlegger å hente Arsenals Alex Song og Chelseas Michael Essien foran neste sesong.
(The Sun)

Stoke planlegger et bud på tre millioner pund for Blackpool-kant Matt Phillips.
(The Sun)

QPRs Taye Taiwo er ønsket av Tottenham.
(The Sun)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere