RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Disse kan bli lagkamerater.

Ryktene svirrer som vanlig i engelsk fotball, her er de vi fant torsdag:

Den italienske storklubben Juventus vil tilbake til toppen av europeisk fotball. Nå skal de hvit-svarte forberede et dobbeltbud på Manchester Uniteds Nemanja Vidic og Chelseas Fernando Torres. Så gjenstår det å se om de lykkes med å fange storfiskene.

Dirk Kuyt har scoret 51 mål på 203 ligakamper siden han gikk til Liverpool i 2006. Nå skal nederlenderen være på vei tilbake til hjemlandet, der Feyenoord står klare med åpne armer. Klubben vurder å tilby Kuyt en stilling som juniortrener ved siden av de sportslige pliktene på førstelaget.

Chelsea har lenge blitt koblet til Napolis Christian Maggio, men klubben må trolig belage seg på andre navn. Maggios agent avfeier nemlig muligheten for en overgang til Chelsea.

Arsenal-spiss Marouane Chamakh er på vei ut portene av Emirates Stadium, og nå skal franske Bordeaux være en aktuell arbeidsgiver. Spissen har ikke blitt en suksess på Emirates, og Arséne Wenger vil trolig være villig til å lytte til de budene som kommer.

Tottenham, Manchester United og Liverpool skal alle være i drakamp om Sporting Lisboas Ricky van Wolfswinkel. 23-åringen koster trolig rundt 18 millioner pund.

Robert Huth har lenge blitt satt i sammenheng med en overgang tilbake til tysk fotball, men nå vil han trolig forlenge med Stoke i stedet.

Tottenham skal ha avslått et bud fra Queens Park Rangers for den 18 år gamle midtbanespilleren Alex Pritchard, til tross for at kontrakten hans går ut til sommeren. Tottenham vil heller prøve å forlenge med den talentfulle unggutten.

Tottenham-stopper Ledley King går en uviss fremtid i møte. Nå kan han bli tvunget til å legge opp, hvis ikke Tottenham bestemmer seg for å tilby ham en ettårsavtale.

Og til slutt:

Norwich og Fulham skal være i forhandlinger med Aberdeens Fraser Fyvie. 19-åringen koster trolig omkring en halv million pund.

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, Metro, Daily Star, Daily Record.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere