Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Her er siste nytt om hvem som kan overta etter Kenny Dalglish.

Det tok selvfølgelig ikke mange minutter fra Kenny Dalglish fikk sparken til vi i Nettavisen hadde en artikkel om hvem som kan komme til å erstatte skotten i Liverpool.

Fordelen til en nettavis er jo nettopp at vi kan publisere ting umiddelbart. Torsdag følger papiravisene i England opp med flere artikler om det samme temaet.

The Guardian skriver at Andre Villas-Boas (arbeidsledig, eks-Chelsea), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) og Didier Deschamps (Marseille) er blant de aktuelle kandidatene.

The Independent melder at Liverpools amerikanske eiere allerede har vært i kontakt med Villas-Boas, for å undersøke om han kan tenke seg å si ja til et eventuelt tilbud.

Vi er selvfølgelig klar over at The Sun ikke har kilder i Liverpool, og vi er selvfølgelig klar over at det er en drittavis, men dette er en ryktespalte og det er mulig for aviser å ha kilder med informasjon om Liverpool også utenfor klubben, for eksempel blant rådgivere, speidere, agenter, så vi tar med hva drittavisen også skriver.

Dere trenger jo ikke å bry dere, Liverpool-fans. Bare hopp videre til neste avsnitt. The Sun skriver at amerikanerne først og fremst er interesserte i å hente Brendan Rodgers fra Swansea, med Roberto Martinez i Wigan og Alan Pardew i Newcastle som andre kandidater.

Avslutningvis nevner Daily Express at Graham Taylor, den tidligere landslagssjefen til England, mener at eierne aldri ønsket Dalglish, men valgte ham for å blidgjøre fansen.

Over til andre rykter:

Daily Mirror fokuserer på et av de største navnene: Robin van Persie. 28-åringens kontrakt med Arsenal går visstnok ut etter neste sesong og Manchester United skal ifølge tabloidavisen være beredt til å matche ethvert bud Manchester City måtte presse igjennom faksmaskinen.

Juventus er angivelig også ute etter nederlenderen, men italienerne skal ha flyttet fokuset over til Napoli-stjernen Edinson Cavani for å unngå en budkrig med Manchester-lagene. Dette melder Metro.

Pengebingen som Roberto Mancini svømmer i, er dyp nok til også å slenge ut nærmere 30 millioner pund for å få Fernando Llorente ut av kontrakten med Athletic Bilbao. Manchester City kommer nok til å bruke penger også denne sommeren, mener Talksport.

The Sun mener imidlertid å vite at City allerede har sendt et bud til AC Milan og Zlatan Ibrahimovic. Svensken vil koste rundt 25 millioner pund i overgangssum og 300.000 pund i ukelønn.

Everton er et av de hetere lagene i torsdagens overgangsrykter på balløya. Skotske Daily Record opplyser at Nikica Jelavic har anbefalt merseysideklubben å hente Steven Naismith fra Rangers. 25-åringen kan være tilgjengelig for bare to millioner pund, ettersom han for tiden jobber med å komme tilbake fra en alvorlig skade. Og ja, det stemmer: Rangers sliter jo også litt økonomisk.

Talksport forteller at Oscar Cardozo har fått beskjed om at han kan få dra fra Benfica, noe som interesserer både Everton og tabellnaboen Chelsea.

Vi skal snarte skrive litt om en av de store stjernene i Manchester United, men sniker først inn litt om at Fulham ifølge Daily Mirror ser ut til å vinne kampen mot Aston Villa, Norwich og West Ham når det gjelder underskriften til Jordan Rhodes, den skotske landslagsspissen som er under kontrakt med Huddersfield.

Så tilbake til Manchester United, som har gitt uttrykk for å ville lytte til bud dersom kontraktsforhandlingene med Nani ikke går glatt og smertefritt. Portugiseren har 18 måneder igjen av sin nåværende avtale, ifølge The Sun, noe som i så fall betyr at kontrakten hans går ut midtveis i en sesong. Det virker litt underlig på oss, men nok om det.

Nani skal ha blitt tilbudt 130.000 pund i ukelønn, men United tar heller en overgangssum på rundt 30 millioner enn å tilby ham mer lønn enn dette.

Helt til slutt: London Evening Standard melder at Emmanuel Adebayor har tilbud fra både USA og Russland, men at togoleseren helst vil bli værende i Tottenham, som denne sesongen leide ham fra Manchester City. En retur til seriemesteren er neppe aktuelt.

Dette var 17. mai-ryktene. God nasjonaldag, alle sammen!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene