*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

City har kun plass til én av disse.

07.06.12 11:01

Verdens heftigste fotballiga tar ikke pause selv om det kun er én dag igjen til EM.

Premier League tar aldri pause.

På fotballøya arrangerer de et eget EM i pengebruk og overgangsrykter, og Nettavisen gir deg i kjent stil det ferskeste snadderet fra de engelske tabloidene.

Vi begynner med sladderen i Daily Mirror.

Avisen skriver blant annet at det ligger i Chris Hughtons planer å ta med seg forsvarsspiller Curtis Davies fra Birmingham dersom han får managerjobben i Norwich.

Videre hevdes det at Edin Dzeko ønsker å forlate Manchester City nå som Carlos Tévez har gjort det klart at han ønsker å bli i klubben.

Daily Mirror har også et lite tips til deg som spiller EM-manager. Roy Keane avslører nemlig at Sunderlands James McClean kommer til å bli Irlands hemmelige våpen under mesterskapet.

Den tidligere Chelsea-assistenten Steve Clarke nevnes som favoritt til å overta managerjobben i West Bromwich etter at det ble klart at han forlater Liverpool sammen med Kenny Dalglish.

Daily Mirros avslutter med ryktet om atChelseas liste over ønskede midtbaneforsterkere toppes av Evertons Marouane Fellani, og at de blå vil bla opp 190 millioner kroner (20 millioner pund) for 24-åringen.

Også i Daily Mail skrives det om Chelsea. Klubben skal nå ha bestemt seg for at de ønsker at Roberto Di Matteo skal fortsette som manager. Kilder på innsiden av Stamford Bridge hvisker om at det er stor sannsynlighet for at italieneren fortsatt befinner seg i London ved sesongstart.

Samme tabloid mener å vite at Queens Park Ranger har lagt inn et bud på Montpelliers Olivier Giroud. Spissen skal ha blitt påklistret en prislapp tilsvarende 470 millioner (!) kroner (50 millioner pund).

Hekta på Premier League? Da bør du sikre deg Nettavisens daglige spalte på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

På nettsiden Talksport ryktes det at Premier League-ferskingen Southampton er på god vei til å signere Jay Rodriguez. Spissen går fra Burnley for 65 millioner kroner (7 millioner pund).

Det skrives også at Sunderlands David Meyler tror Jordan Henderson er en fremtidig kaptein på det engelske landslaget.

Daily Star hevder at Tottenhams Niko Kranjcar kommer til å bli solgt til Dynamo Kiev for 35 millioner kroner (4 millioner pund).

Videre hevder avisen at John Terry, som sliter med en hamstringskade, risikerer å miste resten av EM hvis han spiller åpningskampen mot Frankrike mandag.

Independent melder at den ferske Aston Villa-manageren Paul Lambert ønsker å ta med seg Grant Holt fra Norwich.

Footylatest skrives det at Arsenal følger nøye med på Malaga-spiss Salomon Rondon. 22-åringen har en prislapp på 190 millioner kroner (20 millioner pund).

Caught Offside hevder at Liverpool ønsker seg Manchester Citys Adam Johnson, og håper at 150 millioner kroner (16 millioner pund) og et løfte om regelmessig spill for førstelaget vil være nok til å friste 24-åringen.

Vi tar turen til alltid så populære the Sun, der det skrives at Manchester City bør håpe at Italia gjør det bra i EM. Hvis ikke er det gode muligheter for at Cesare Prandelli får sparken som landslagssjef, og Roberto Mancini står i så tilfelle øverst på listen over arvtakere.

En liten fun fact, for øvrig: Det engelske landslagets bussjåfør i Polen er en av arrangørlandets fremste dirigenter. Zygmunt Kukla kjører buss som en hobby ved siden av sin musikalske jobb i polsk TV.

Daily Telegraph har fått nyss om at Arsenal-sjef Ivan Gazidis nekter å la milliardinvestor Alisher Usmanov bli en del av klubbstyret.

Samme tabloid skriver at Patrice Evra er smått i sjokk over at lagkamerat i Manchester United, Rio Ferdinand, ikke har fått en plass på det engelske landslaget under EM.

Mer EM-snadder. Denne gangen fra the Times. Roy Hodgson har gitt John Terry streng beskjed om å oppføre seg eksemplarisk under mesterskapet for å slippe enda flere skandaleoppslag.

Guardian følger opp med en uttalelse fra Sol Campbell, som sier at han vil be det engelske fotballforbundet fjerne alle hans 73 landskamper dersom det viser seg å være sant at Terry ble valgt over Rio Ferdinand til den engelske landslagstroppen i etterkant av rasismeanklagene.

Og med det ønsker Nettavisen alle sine fotballvenner en strålende siste-dag-før-det-braker-løs.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.