Torsdagens Premier League-rykter

MANCHESTER CITY-AKTUELL: Paul Pogba i Juventus.

MANCHESTER CITY-AKTUELL: Paul Pogba i Juventus. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Manchester City har Paul Pogba som sitt førstevalg til sommeren, mens Chelsea er på jakt etter ny angriper.


Den blåkledde Manchester-klubben satser alt på å hente den tidligere Manchester United-spilleren Paul Pogba.

En overgang vil være i størrelsen 50 millioner pund, melder Daily Mirror.

Flere klubber ønsker seg franskmannens tjenester, og blant annet Real Madrid, Barcelona og Chelsea skal også være svært interessert.

Den hårfagre Juventus-spilleren skal allerede ha avslått et bud fra Paris Saint Germain.

På den andre siden av byen prøver Manchester United å finne en plass til Radamel Falcao også neste sesong. Mirror skriver at spissen, som har slitt en del denne sesongen, skal være ønsket frem til overgangsvinduet starter i januar 2016.

Jose Mourinho har også et ønske om å forsterke klubben sin, ligamester Chelsea, og portugiseren har sett seg ut Inters Mauro Icardi.

22-åringen skal ifølge ryktene avslå en eventuell kontraktsforlengelse Milano-klubben vil tilby. En overgang for den tidligere akademi-spilleren til Barcelona vil være på rundt 22 millioner pund, melder London Evening Standard.

En annen spiller som også skal være ønsket på Stamford Bridge, er Palermos Paulo Dybala. Det skriver Guardian. Sicilia-klubbens president sier at angriperens situasjon vil bli bestemt i løpet av et par uker.

Petr Cech har visst ingen fremtid i Chelsea. Etter at klubben hentet tilbake Thibault Courtois, så har det blitt mindre spilletid enn den store tjekkeren er vant til. Dette kan løse seg i sommer, skriver Daily Mail.

Både Arsenal, Inter og Roma skal ønske seg keeperens tjenester. Burvokterens kontrakt løper ut til sommeren, og han vil derfor være tilgjengelig uten å koste en krone. Bortsett fra i lønn, selvsagt.

Når det gjelder Asmir Begovic, så vil ikke Stoke-keeperen signere for en topp fire-klubb med mindre han får lovnader om at han blir klubbens førstekeeper. Det skal lagkamerat Charlie Adam ha røpet til Talksport.

Ronny Deila regner med at den svenske spissen Celtic har lånt av Manchester City, John Guidetti, forlater klubben til sommeren. Da går lånekontrakten hans ut, og Times avslører at Celtic planlegger neste sesong uten den svenske spissen.

Gareth Bale blir som kjent koblet vekk fra Real Madrid, men en som virkelig kan forlate «Los Blancos» til sommeren, er klubbens assistent-trener, Paul Clement. Telegraph melder at Newcastle United skal ønske seg engelskmannens tjenester. Vi tar med dette i Premier League-ryktene selv om Newcastle neppe spiller i Premier League neste sesong.

Manchester Uniteds portugisiske ving, Nani, skal ikke ønske å fortsette på utlån i den portugisiske klubben Sporting Lisboa, ifølge The Sun.

Når det gjelder Manchester City, så har man nok av angripere i stallen der. Manchester Evening News skriver derfor at de vil lage et tilpasset treningsprogram for Sergio Agüero. Det skal forhåpentlig bidra til at han pådrar seg færre skader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag