RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL SPANIA? Raheem Sterling kobles fortsatt bort fra Liverpool.
TIL SPANIA? Raheem Sterling kobles fortsatt bort fra Liverpool. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Rafael Benitez vil snike til seg Liverpool-stjerne.

Rafael Benitez blir trolig ny hovedtrener i Real Madrid og nå vil spanjolen utnytte at Raheem Sterling er i krig med Liverpool angående en ny kontrakt. Det var som kjent Benitez som i sin tid som Liverpool-manager ga grønt lys til at Sterling skulle hentes fra Queens Park Rangers og nå kan de to gjenforenes på Santiago Bernabeu. Liverpool vil nok likevel ikke slippe 20-åringen billig, så Benitez må nok grave dypt.

Tottenham skal være desperat etter å sikre seg spissen Danny Ings og skal derfor være villig til å betale rundt 12 millioner pund for å snappe ham opp før kontrakten til Burnley-spilleren løper ut i sommer, hevder Sky Sports. Selv når kontrakten har utløpt kan Burnley kreve mellom fem og seks millioner pund som utdanningskompensasjon for juvelen.

Ings skal imidlertid ha gitt beskjed om at han vil spille for Liverpool, skriver londonavisen London Evening Standard om spissen torsdag.

Både Liverpool og Tottenham skal etter sigende jakte den kroatiske måljegeren Mario Mandzukic, hevder italienske Tuttomercato.

Liverpool håper å få igjen litt for Mario Balotelli og vil prøve å få solgt spissen på 24 år. Italienerens agent var nylig ute og sa at Balotelli kommer til å bli i Liverpool, men The Guardian mener noe annet.

Manchester United vil kreve å få igjen like mye som de betalte for Angel Di Maria, hvis argentineren blir solgt i sommer. United la 59,7 millioner pund på bordet for spilleren. Både Bayern München og franske PSG skal være våkne på at 27-åringen kan være til salgs i fotballferien.

Real Madrid-legende Iker Casillas har oppfordret Manchester Uniteds David De Gea om å signere for den spanske storklubben.

Inter-trener Roberto Mancini vil gjerne hente Yaya Toure til støvellandet. Klubben og spilleren har allerede vært i samtaler om en overgang, men nå ønsker Mancini å personlig involvere seg for å få til en avtale.

I City-leieren er de likevel klare på at veteranen ikke er til salgs.

West Ham har pekt ut Marseilles Marcelo Bielsa som en kandidat til den ledige managerjobben i klubben, men mannen mange mener er verdens beste trener, skal være i samtaler om en ny kontrakt i Frankrike.

En ny West Ham-manager vil for øvrig få 25 millioner pund å handle for.

QPR og The Championship kan bli neste stopp for Liverpools Rickie Lambert. Klubben venter å miste toppscorer Charlie Austin i løpet av sommeren og ser på Lambert som en bra erstatter til 2,5 millioner pund.

Manchester City snuser på assistkonge Kevin De Bruyne i Wolfsburg, men nå vil tyskerne tilby belgieren en ny kontrakt, så fort som mulig.

Manchester United skal ha den brasilianske stopperen Dante på radaren. Han spiller som kjent for Bayern München enn så lenge.

Arsenal kobles igjen med Real Madrids Karim Benzema og nå sies det at klubben vil selge Olivier Giroud, for å få råd til spisstjernen.

Arsenal er for øvrig også interessert i unggutten Jeffrey Schlupp. Han spiller til daglig hos Premier League-kollega Leicester.

Kilder: BBC, Daily MIrror, Express, Sky Sports, Tuttomercato, London Evening Standard, Talksport, Daily Star, Telegraph, Guardian, Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere