RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter


VIL IKKE SELGE: Bayern Münchens Thomas Müller blir trolig i Tyskland.
VIL IKKE SELGE: Bayern Münchens Thomas Müller blir trolig i Tyskland. Foto: Dave Thompson (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Bayern vil ikke innfri Manchester Uniteds våte drøm.

Kevin De Bruyne fikk aldri tillit i Chelsea, men etter overgangen til Wolfsburg i fjor har belgieren blomstret. Nå skal Manchester City være villig til å legge ut hele 60 millioner pund for spilleren, skriver Mirror.

Angel Di Maria kommer også til å koste store penger om PSG skal få ham. Den franske klubben skal ha lagt inn et bud på 45 millioner pund for stjernen, men det er ikke gitt at Manchester United aksepterer dette.

Barcelonas Pedro skal være interessert i en overgang til Manchester United og Barcelona har medgitt at det er opp til Pedro selv hvorvidt han skal flytte på seg eller ikke. Prisen skal være på 22 millioner pund.

Real Madrid vil gjøre sitt ytterste for å hindre at Sergio Ramos drar til Manchester United. Klubbpresident Florentino Perez håper derfor å overtale veteranen om å bli værende i Madrid, skriver Telegraph.

Manchester City på sin side har pekt seg ut Nicolas Otamendi som et defensivt mål. De lyseblå skal også vurdere et bud på Real Madrids Sergio Ramos, en spiller som altså har blitt jaktet av byrival United i sommer.

Bayern München har ingen planer om å kvitte seg med Thomas Müller, selv om interessen fra United skal være reell, hevder Talksport.

Newcastle er nær en overgang for forsvarsspilleren Chancel Mbemba. Mannen på angivelig 20 år skal være på plass for legesjekk.

Ray Vallecano er favoritt til å sikre seg spanske Michu fra Swansea. Spilleren er ute i kulden hos waliserne og flytter trolig på seg i sommer.

Liverpool vurderer å legge inn et bud på PSG-back Lucas Digne. Samtidig har en annen back, Alberto Moreno, blitt koblet vekk fra klubben.

Aaron Lennon ønsker seg bort fra Tottenham og det er kanskje ikke så rart? Den hurtige spilleren tvinges nå til å trene med ungdomslaget.

Kilder: BBC, Telegraph, Mail, Wales Online, Talksport, Mirror, MEN, RMC, Sky Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere