*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

KLAR FOR MARSEILLE: Abou Diaby. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

Tidligere Arsenal-spiller valgte Marseille framfor Liverpool, hevder avis.

Vi starter med Angel Di Maria. Forhandlingene med Manchester United er vanskelige, forteller PSGs Laurent Blanc. Han regner likevel med en snarlig løsning.

Over til Liverpool: Daily Mail rapporterer at to italienske klubber viser interesse for Mario Balotelli. Det er snakk om Bologna og Sampdoria. Liverpool, som betalte 16 millioner pund for ham i august i fjor, krever angivelig sju millioner pund for spissfloppen.

Sky Sports skriver at Chelsea har sendt Everton et nytt bud på John Stones, det andre så langt, som er på 25 millioner pund. Everton skal ha avslått dette også. Everton skal ifølge Daily Mail kreve 30 millioner pund pluss Victor Moses for John Stones.

Daily Mirror hevder at Manchester City vil kaste seg inn i kampen om Stones. Det er ingen overraskelse, med tanke på Citys behov for å fylle opp kvoten av spillere som er «home grown».

Litt Tottenham-nytt: The Sun hevder at Villarreal vil ha Roberto Soldado, men skriver også at en overgang kan ta tid.

West Bromwich ønsker ifølge Daily Express å kjøpe Rickie Lambert fra Liverpool. 33-åringen blir neppe en dyr mann.

Arsenal skal ha takket nei til et bud på 3,5 millioner pund for Joel Campbell fra Palermo, melder Daily Express. Londonlaget krevet visstnok det dobbelte for spissen fra Costa Rica.

Herlig formulering på Sky Sports' oppsummering av et rykte i Daily Mirror: «Northampton-spissen Ivan Toney foretrekker en overgang til Newcastle til tross for interesse fra flere klubber i Championship». Litt som om Kate Upton skulle foretrekke Ryan Gosling selv om undertegnede journalist var interessert, altså.

Daily Mail melder at Jordan Veretout kommer til å signere for Aston Villa i dag eller i morgen. Nantes-spilleren trives best sentralt på midtbanen, er 22 år gammel og har 8 U21-landskamper for Frankrike. Han har også spilt fast på Nantes de fire siste sesongene.

Daily Star - ingen stjerne blant avisene, egentlig - melder at Liverpool forsøkte å sikre seg Abou Diaby på en prestasjonsbasert lønnsavtale før han signerte for Marseille. Diaby takket angivelig nei.

Chelsea er i ferd med å sende Mohamed Salah på lån til Roma, selv om Fiorentina mener at de har en avtale på plass. Dette kommer også fra Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.