Torsdagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND? Isco kobles med klubber i Premier League.

TIL ENGLAND? Isco kobles med klubber i Premier League. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Kan det bli disco med Isco i Premier League?

Selv om overgangsvinduet er stengt, mangler det ikke på morsomme rykter fra balløya. Torsdag hevdes det blant annet, riktig nok fra The Express, at både Arsenal og Manchester City ønsker Real Madrids Isco. Januar er neste sjanse for å gjøre et forsøk på spilleren.

John Stones var en mye omtalt mann i sommerens overgangsvindu og Everton-spilleren ble koblet til Chelsea. De blå fra Liverpool sto imidlertid på sitt og beholdt juvelen. Nå ønsker Everton å gi Stones en ny kontrakt, men 21-åringen insisterer på at en ny avtale skal inkludere en utkjøpsklausul på 38 millioner pund, hevder Daily Mail.

Everton-manager Roberto Martinez utelukker for øvrig at den blå klubben kommer til å hente noen kontraktsløse spillere i høst.

Både Arsenal og Tottenham skal være interessert i å signere den svært spennende spissen Breel Embolo fra Basel i Sveits. 18-åringen skal være verdsatt til 10 millioner pund, ifølge radiokanalen Talksport.

Liverpools Lucas Leiva avslører at han var nær ved å forlate klubben i sommer, men at han til slutt bestemte seg for å bli værende.

Manchester United-manager Louis van Gaal begynner å dra på årene og blir trolig ikke sittende som sjef på Old Trafford i alt for mange år. Manageren sier nå at han tror Ryan Giggs vil få jobben etter ham.

Ifølge Manchester Evening News viser det seg nå at United kun betalte 6,75 millioner pund for Bastian Schweinsteiger. Det er 31-åringens tidligere klubb, 1860 Rosenheim, som hevder dette. Da overgangen ble kjent i sommer meldte media om en pris på 14,4 millioner pund.

Til slutt tar vi med at det engelske fotballforbundet nå går inn for å gi Chelsea og Tottenham muligheten til å spille sine hjemmekamper på ærverdige Wembley, mens londonklubbene bygger nye arenaer.

Kilder: BBC, Express, Daily Mail, Talksport, Manchester Evening News, The Times, Liverpool Echo, Independent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.