*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

TIL CITY? Bayern München-sjef Josep Guardiola. Foto: Josep Lago (Afp / NTB scanpix)

Josep Guardiola nærmer seg Premier League-klubb.

08.10.15 07:27

Tottenham ligger ikke på latsiden og ifølge The Telegraph ønsker londonklubben å legge inn et nytt bud på spissen Saido Berahino i januar. West Bromwich-spissen var nær Tottenham i sommer.

Samme klubb ønsker også å knytte til seg den belgiske spissen Laurent Deipotre, ifølge Telegraph. Han spiller til daglig i belgiske Gent.

Philippe Coutinho ryktes stadig bort fra Liverpool og både Barcelona og Real Madrid er interessert. Selv sier spilleren at han vil bli på Anfield, men ifølge The Mirror må klubbens nye manager, som trolig blir Jürgen Klopp, kjempe hardt for å beholde den lille brassen i Beatles-byen.

I Spania ryktes det at trener Josep Guardiola skal vær nær en avtale med Manchester City. Spanjolen skal ha en muntlig avtale med sportsdirektør Txiki Begiristain, ifølge Mundo Deportivo. Guardiolas kontrakt med Bayern München går ut etter den inneværende sesongen.

Chelsea skal være nær ved å sikre seg en ny keeper, i Thibaut Courtois' skadefravær. 33 år gamle Marco Amelia, med en fortid i AC Milan, skal ha vært på prøvespill og vil få tilbud om kontrakt, melder Daily Mail.

Celta Vigo-profilen Nolito er en het mann på markedet og både Arsenal og Barcelona jager spilleren. Ifølge Daily Mail ønsker Arsenal å hente spanjolen i januar, men Nolito selv har ikke bestemt seg for hvor han vil.

Arsenal kobles igjen også med Barcelona-talentet Sergi Samper. Ryktene om en overgang til Emirates svirret også rundt midtbanemannen i sommer. Det er The Guardian som nå melder om interessen.

Litt mer Arsenal. Manager Arsène Wenger skal også ha fattet interesse for Dinamo Moskvas Alexander Kokorin, ifølge Guardian. Prislappen for russeren skal etter sigende ligge på rundt 10 millioner pund.

Aston Villa jakter tidligere Arsenal-spiss Benik Afobe, melder Guardian.

Samme avis, altså The Guardian, skriver for øvrig i sin ryktespalte at Jürgen Klopp ønsker å ta med seg stopper Neven Subotic til Liverpool.

Vi avslutter der vi startet, på White Hart Lane. Manager Mauricio Pochettino skal også være interessert i Lilles Sofiane Boufal. Han blir sett på som en spennende playmaker. Igjen er The Guardian kilden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.