*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Både PSG og Real Madrid snuser på Eden Hazard. Foto: Ed Sykes (Reuters / NTB scanpix)

Chelsea-stjerne kobles med storklubber.

12.11.15 07:09

Det spekuleres stadig i hvem som kommer til å bli ny Manchester City-manager neste sesong, til tross for at den nåværende sjefen, Manuel Pellegrini, klarer seg fint. Josep Guardiola er et navn som nevnes, men de siste rapportene vil ha det til at han kommer til å forlenge sin kontrakt med Bayern München. Ifølge Daily Star har de lyseblå derfor vendt øynene mot Carlo Ancelotti, som tidligere har ledet Chelsea i England.

En annen klubb Ancelotti har ledet er franske Paris Saint-Germain, én av to klubber som jakter Chelseas Eden Hazard. Den andre klubben er ifølge Daily Mail Real Madrid. Prislappen skal være på 80 millioner pund.

Nettstedet sambafoot.com kan for øvrig avsløre at Chelsea i 2010 gjorde et forsøk på å hente Neymar til Premier League. Brassen endte som kjent med å slutte seg til storklubben Barcelona i 2013, i stedet.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj kommer ikke til å sparke José Mourinho i landslagspausen, melder nettstedet Goal.com. Russeren skal ha vurdert situasjonen og kommet fram til at han vil beholde manageren.

Journalisten Graham Hunter, som følger spansk fotball tett og har skrevet bok om Barcelona, hevder i et radiointervju med BBC at Cristiano Ronaldo er nærmere en overgang til PSG enn Manchester United.

United på sin side skal følge situasjonen til spissen Mario Gomez. Målsniken er eid av Fiorentina, men utlånt til tyrkiske Besiktas. United må ifølge nettstedet Radyospor ut med 14 millioner pund for spissen.

Arsenal snuser på Real Madrids talentfulle Jese Rodriguez og prislappen skal ifølge Metro ligge på rundt 21,1 millioner pund.

Arsenal-manager Arsène Wenger vurderer å gi stjernen Alexis Sanchez en vinterpause. Manageren er redd profilen vil bli utbrent.

Klikk på bildet for å forstørre.

DEMBELE II: Fulhams Moussa Dembele. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Fulhams Moussa Dembele kan bli Tottenham-spiller, melder London Evening Standard. Det kan i så fall føre til forvirring i garderoben på White Hart Lane. Fra før har Spurs som kjent en annen Mousa Dembele. For å gjøre kaoset komplett, kom også han til klubben fra Fulham. De to spiller heldigvis ikke i samme posisjon. Dembele den yngre er angrepsspiller, mens Dembele den eldre er midtbanespiller.

Ifølge Metro har den ettertraktede Hakan Calhanoglu hintet om at han kunne tenke seg en overgang til Manchester United, noe som har ført til spekulasjoner om at tyrkeren topper Uniteds ønskeliste i januar.

Tyske BILD hevder imidlertid at United ser nærmere på en annen Bayer Leverkusen-spiller, nemlig vingen Karim Bellerabi. Arsenal skal også ha et godt øye til mannen med kontrakt fram til 2020 i Leverkusen.

Både Liverpool, Manchester City og Tottenham ønsker å knytte til seg det tyske talentet Leroy Sané fra Schalke 04, melder BILD. Den tyske klubben tar imidlertid denne interessen med knusende ro enn så lenge og håper at de kan holde på juvelen til etter EM i Frankrike neste sommer.

BILD hevder at Liverpool kikker på Köln-keeper Timo Horn. Manager Jürgen Klopp skal være en beundrer av burvokteren. Samme avis skriver også at Barcelonas Marc Andre ter Stegen er Liverpool-aktuell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag