*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

DISCO MED ISCO? Arsene Wenger kobles til Real Madrids ballkunstner. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Storspillere kan havne i Premier League.

03.12.15 10:58

God torsdag, folkens. Vi går rett på sak:

Arsenal skal ifølge Daily Star være klar til å bt 35 millioner pund for å sikre seg Real Madrids spanske juvel Isco, som sliter med å finne rytmen i La Liga denne sesongen. Også Chelsea skal være interessert, skal vi tro samme avis.

Arsenal skal visstnok også jakte Real Madrids Jesé Rodríguez, skal vi tro Don Balon.

I tillegg står Bayer Leverkusens Lars Bender på Wengers ønskeliste, skriver London Evening Standard. Det går med andre ord mot en travel januarmåned for den franske jakke-mannen.

Manchester United vil også forsterke, og skal være ute etter Paris Saint-Germains Edinson Cavani. Det skriver L'Equipe.

Manchester United har den siste tiden vært koblet til nederlandske Arjen Robben, men vingen insisterer på at han er er fornøyd med å bli værende i Bayern Munchen, skriver Manchester Evening News.

P.S. Nettavisen skriver i disse dager en artikkelserie om NFF. Den finner du her.

Vi hopper videre til Liverpool, der Alberto Morenos agent har uttalt at backen er åpen for en overgang hvis Real Madrid melder interesse i januar, skriver Daily Star. Nettavisens artikkelforfatter er for øvrig også åpen for en overgang fra bedriftslaget hvis Real Madrid melder interesse.

Barcelona skal være interessert i å kutte utgifter, noe som kan medføre at de selger et par av stjernespillerne sine til Premier League-klubber i januar, skriver The Sun.

Evertons John Stones kobles stadig til Chelsea, og det er ventet at blåtrøyene legger inn et bud på Stones i januar. Nå råder tidligere Manchester City-spiller Trevor Sinclair midtstopperen om å heller velge City, skriver Manchester Evening News.

Og til slutt:

Juventus-spiller Paul Pogba ble denne uken avbildet i Manchester, noe som selvsagt helte bensin på bålet til dem som kobler ham til en overgang til enten rødt eller lyseblått. Men Pogba fortalte fotografene at han bare var på besøk i en by han elsker, skriver Daily Mail. Hvem elsker vel ikke en grå og og regntung industriby? Etter flere hatmail stryker vi forrige linje. Manchester er en vakker by.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag