RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter


TIL UNITED? Robert Lewandowski kobles med Manchester United.
TIL UNITED? Robert Lewandowski kobles med Manchester United. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United vil ha superspiss.

Manchester United jakter en ny spiss og Robert Lewandowski skal stå høyt på ønskelisten, melder tyske BILD. United skal være villig til å gi Bayern München-stjernen en lønn på over ti millioner pund i året.

Manchester United og Chelsea skal alle ha Stokes Bojan Krkic på radaren. Nei, dette er ikke et resirkulert rykte fra 2008, men noe som står å lese i The Sun. Krkic ble sett på som et supertalent, men er nå 25 år.

Liverpool vurderer å legge inn et bud på spisskometen Breel Embolo. Basel-spilleren er også ønsket av Manchester United, melder Metro.

Mer Liverpool. De røde skal også være ute etter den ettertraktede forsvarsspilleren Joel Matip fra Schalke. Det er i første rekke snakk om at Jürgen Klopp vil legge inn et bud til sommeren neste år, skriver Express.

Chelsea kan prøve seg med et bud på 30 år gamle Graziano Pelle i Southampton. Det kan skje i januar, skriver Daily Star.

Tottenham jakter Marseilles Michy Batshuayi, men londonklubben må trolig vente til sommervinduet neste år med et framstøt, skriver Mirror.

I spalten «hvem skal erstatte José Mourinho» har vi dag kommet til tidligere Chelsea-manager Guus Hiddink, skal vi tro Telegraph. Samme avis melder at Hiddink kun vil få jobben midlertidig, mens Diego Simeone i Atletico Madrid er et mål for klubben på lengre sikt.

The Sun mener imidlertid å vite at Josep Guardiola er mannen Chelsea vil ha og de blå skal være villig til å gi spanjolen nesten hva som helst.

Spanske El Confidencial melder at Arsenal skal ha hatt en avtale på plass med Atletico Madrid for spilleren Saul Niguez når januarvinduet åpner. Atletico skal imidlertid ha trukket seg fra avtalen da Tiago skadet seg.

Mathieu Debuchy kan være på vei bort fra Arsenal og franske RMC Radio tipper at PSG kan bli neste stopp for den franske backen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere