RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LIVERPOOL-MANAGER: Jürgen Klopp kan få en ny dose med Coutinho-spekulasjoner i tiden som kommer.
LIVERPOOL-MANAGER: Jürgen Klopp kan få en ny dose med Coutinho-spekulasjoner i tiden som kommer. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Torsdagens Premier League-rykter

Det dukker stadig opp nye spekulasjoner.

I dagens ryktespalte begynner vi i Spania, der Barcelona trolig ikke har gitt opp håpet om å sikre seg Liverpools Philippe Coutinho. Rødtrøyene avslo alle bud i sommer, men Barcelona skal likevel ikke ta et nei for et nei, ifølge direktør Òscar Grau.

Ifølge The Independent kommer likevel ikke Liverpool til å rikke seg i saken. På en annen side melder Mundo Deportivo at Liverpool allerede skal ha gått med på å selge Coutinho til katalanerne for 98,6 millioner pund i januar. Dermed går vi mot nok en overgangssaga når vinduet åpner etter nyttår.

LES: Barcelona-direktør: - Vi er klare til å kjøpe Coutinho i januar

På Old Trafford skal José Mourinho være klar til å signere en ny femårskontrakt med Manchester United verdt 65 millioner pund, skriver The Sun.

Manchester United Juan Mata skal på sin side, ifølge Daily Mirror, ha valgt å takke nei til en forespørsel fra kinesisk fotball.

Den engelske midtbanespilleren Jack Wilshere skal ha et ønske om å forlate Arsenal i januar for å bedre sjansene sine når det gjelder en plass i Gareth Southgates VM-tropp, melder The Mirror. Han var forrige sesong utlånt til Bournemouth.

Samtalene rundt ny Mesut Özil-kontrakt med Arsenal er på rett spor, skal man tro agenten til den tyske 28-åringen. Tyskeren er koblet til flere andre klubber.

Crystal Palace-manager Roy Hodgson skal være klar til å åpne klubbens lommebok i januarvinduet. Målet skal ifølge Daily Mail være å hente inn en rekke erfarne spillere som passer Hodgsons spillestil.

Samtidig er det en rekke spekulasjoner rundt Crystal Palace-stjernen Andros Townsend. 26-åringen kobles til klubber som Leicester, men Palace skal være svært motvillige til å selge.

Og til slutt:

Bristol City er én av fire engelske klubber som jakter skotske Motherwells 19-åring Adam Livingstone, melder Motherwell Times. De tre andre klubbene som er ute etter kantspilleren er ikke kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere