RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea kobles til flere spisser.

Mens London Evening Standard torsdag melder at Wigan-spissen Victor Moses er på vei til Stamford Bridge og Chelsea for ni millioner pund, forteller Daily Mirror at stjernespissen Edinson Cavani også ønsker seg til Chelsea. Uruguayanerens kone ble nylig ranet i Napoli og har nå reist til London for å støtte ektemannen under de olympiske lekene der.

Cavani har scoret 59 mål på 86 kamper for Napoli, eller 0,69 mål per kamp. Til sammenligning scoret Moses bare 0,16 mål per kamp for Wigan i ligaen i fjor.

Andy Carroll har måttet tåle mye kritikk for sin innsats i Liverpool etter overgangen fra Newcastle, og det er ikke uten grunn. Hans snitt var for øvrig 0,26 mål per kamp forrige sesong. Nå er Newcastle ifølge The Sun interessert i å kjøpe ham tilbake, men manager Alan Pardew vil ikke betale Liverpools prisforlangende, som ryktes å være rundt 20 millioner pund eller litt over halvparten av det han ble kjøpt for.

Vi fortsette med spisse rykter.

Både Everton og West Ham skal ifølge Talksport ha fått fornyet håp om å hente Luc Castaignos (19) fra Inter etter at hans overgang til Twente ser ut til å ha strandet.

Juventus, som lenge er blitt koblet til Robin van Persie, vurderer nå å hente Edin Dzeko fra Manchester City, om vi skal tro Gazzetta dello Sport.

Swanseas nye manager Michael Laudrup er opptatt av å score mål, akkurat som han var i sin egen spillerkarriere, og håper å styrke stallen gjennom å kjøpe den 26 år gamle spissen Miku fra hans tidligere klubb Getafe, skriver South Wales Evening Post.

Apropos Swansea: Ifølge Daily Mirror er den walisiske klubben forbannet på Liverpool og Brendan Rodgers, som skal ha forpliktet seg til å ikke kjøpe noen Swansea-spillere på ett år og likevel forsøker å hente Joe Allen til Anfield.

Lucas Moura og Manchester United figurerer for tiden ofte i de samme artiklene i engelsk presse. Daily Mails siste sak opplyser leserne om at Sao Paulos president mener at en overgang fortsatt kan komme til å skje.

Neste post er ikke akkurat et overgangsrykte, men vi tar det likevel med: Tom Hanks må vel kunne sies å være den mest berømte supporteren Aston Villa har. Før birminghamlagets treningskamp mot Portland Timbers fikk Hansk en taktikkprat med manager Paul Lambert, forteller The Oregonian.

Vi avslutter med Frank Lampard, som ønsker å forhandle om en ny kontrakt med Chelsea. 34-åringen vil gjerne avslutte karrieren der, opplyser Daily Mail.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere