RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Barrington Coombs / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Pepe Reinas agent uttaler seg om Liverpool-keeperens framtid.

Liverpools manager Brendan Rodgers gjorde det nylig klart for spanjolen Pepe Reina at han må heve nivået sitt. Det har ført til spekulasjoner, som keeperens agent nå forsøker å stoppe.

Manuel Garcia Quilon sier at Pepe Reina ikke ønsker å forlate Liverpool. Rodgers skal ha Michel Vorm fra Swansea på listen over mulige erstattere.

- Det er ikke noen problemer akkurat nå. Pepe har spilt mange kamper i Liverpool og er vant til alle slags rykter. Det er tydelig at han ikke har det lett nå, for laget har startet svakt og ansvar faller på ham. Dette vil ta slutt når han er tilbake i form, sier Garcia Quilon til Calciamercato i Italia.

Theo Walcott virket en stund å være på vei bort fra Arsenal, men ble værende i londonklubben etter samtaler med manager Arsène Wenger. Han kobles likevel til nye klubber. Torsdag er det Juventus som skal ha 23-åringen i kikkerten, hvis man skal tro Metro.

I West Ham har manager Sam Allardyce fortsatt et ønske om å hente inn flere spillere, selv om overgangsvinduet er stengt for kjøp og salg. Den 24 år gamle belgieren Anthony vanden Borre, som står bokført med 23 landskamper, er klubbløs og kan derfor hentes inn.

Høyrebacken ble fristilt av Racing Genk og har rykte på seg for å være en bråkmaker. Allardyce vurderer ifølge Daily Mirror også to andre arbeidsledige spillere.

Vi avslutter med at Cesc Fabregas ifølge Gerard Pique ikke vil forlate Barcelona på lån i januar. Det er Talksport som melder dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere