*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Her er ryktene som får Roman Abramovtisj til å hoppe av glede.

04.10.12 09:11

Radamel Falcao har lenge vært en attraktiv spiss og spesielt Chelsea har blitt koblet med den målfarlige mannen fra Colombia. Nå innrømmer 26-åringen at han er usikker på framtiden i Atlético Madrid, på grunn av den økonomiske krisen i Spania. Chelsea-eier Roman Abramovitsj hopper sikkert av glede på en eller annen yahct på et eller annet hav.

Manchester United ser seg om litt andre steder etter forsterkninger, og sir Alex Ferguson skal angivelig sverme som en liten skolepike over tidligere Liverpool-spiller Tom Ince. Vingen kom opp igjennom scousernes akademi, men ble aldri tatt opp i A-lagstroppen. Den siste tiden har Ince imponert stort for Blackpool, og interessen rundt spilleren skal være stor.

Blackpool har imidlertid gitt skotten klar beskjed om at sønnen til tidligere Manchester United- og Liverpool-spiller Paul Ince ikke vil bli en billig mann.

Liverpools Daniel Agger var en mann det svirret mye rykter rundt i sommer, men dansken ble værende på Anfield. Nå skal stopperen være i ferd med å signere en ny kontrakt med de røde. Også ungguttene Suso og Raheem Sterling skal være nær nye avtaler med Merseyside-klubben. Begge de to tenåringene har imponert i starten av denne sesongen.

Liverpool skal også være interessert i Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha. 19-åringen har vært god i høst, og også Tottenham skal ha den unge spissen på «januarblokka».

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

Se flere fotballnyheter i videospilleren til høyre

Everton har imponert så langt denne sesongen i Premier League, og nå håper manager David Moyes å beholde sine beste spillere ut sesongen. Den blå Liverpool-klubben ønsker også å forsterke i vinter, og et nytt bud på belgiske Adis Odjidja-Ofoe kommer trolig i januar. Everton var nær ved å signere spilleren i sommer, men rakk ikke tidsfristen i overgangsvinduet.

Newcastles Yohan Cabaye har tidligere hevdet at Tottenham prøvde å hente ham i sommer. Manager Alan Pardew nekter imidlertid for at dette skal ha skjedd.

Vi tar også med at både Arsenal og Manchester United skal være ute etter Anderlecht-spiller David Henen.

Manchester City på sin side ønsker å styrke keeperstallen og et bud på sveitsiske Yann Sommer fra Basel kan komme i januar. City ønsker å betale 4 millioner pund for burvokteren.

Har du sjekket vår gratis-app?

Her er mer om Nettavisens Premier League-app, som er gratis og kan lastes ned ved å søke på «NA fotball» på appstore - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.