RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Pep Guardiola er klar for å tenke fotball igjen, men hvilken klubb blir det?

God dag, god dag.

Og nå blir den (dagen) jammen enda bedre.

Her er dagens Premier League-snadder.

Arsenal ønsker å tilby Queens Park Rangers-spiller Adel Taarabt en kontrakt dersom budet på Crystal Palace-vingen Wilfred Zaha ikke blir akseptert.

Didier Drogba trives i kinesiske Shanghai Shenhua, og Liverpool må følgelig innse at de ikke får sikret seg den tidligere Chelsea-spilleren.

Roberto Mancini trygler City-direktør Txiki Bergiristain om å få penger til å signere Romas Daniele De Rossi i januar.

Newcastle og Juventus kjemper om signaturen til Toulouse-spilleren Moussa Sissoko.

Filip Djuricic har lenge blitt jaktet på av Manchester United, men serberen kan finne på å gjøre en helomvending, og isteden gi signaturen sin til Liverpool.

Pep Guardiola, som har tatt seg et friår fra fotballen, er klar til å ta imot tilbud, og ifølge agenten, Jose Maria Orobting, er flere Premier League-klubber aktuelle.

Kanskje er det derfor Roberto Mancini må overbevise Citys eiere om at klubbens ambisjoner er trygge i hans hender.

Roy Hodgson trosser Arsène Wengers bønn om å la langtidsskadede Jack Wilshere hvile, og har tatt med 20-åringen i troppen som møter Sverige i VM-kvalifiseringen neste uke.

Wilshere håper for øvrig at Arsenal tilbyr lagkamerat Theo Walcott en kontraktsforlengelse.

Southamptons hardt pressede manager, Nigel Adkins, vil i alle fall få beholde jobben til helgens kamp mot Swansea er ferdigspilt.

Olympiastadion i London, som både West Ham og Leyton Orient kjemper om å få kalle sin hjemmearena, vil ikke være fotballklar før i 2016.

Rockelegenden Rod Stewart skal ha vært på stadion da Celtic slo Barcelona 2-1 i onsdagens mesterligakamp, og brøt ut i tårer da den overraskende seieren var sikret.

QPR-spiller Bobby Zamora, som også spiller på det engelske landslaget, innrømmer at han ikke er spesielt interessert i fotball, og kommer til å gi seg helt med idretten når karrieren en dag er over.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere