RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Manchester United trapper opp jakten på dette supertalentet.

Følg overgangsvinduet live her frem til det stenger. Laster du ned Nettavisen fotball app, «NA Fotball», har du også mulighet til å følge overgangsvinduet selv om du sitter på bussen, trikken eller toget.

Manchester United bekrefter at de er interessert i stortalentet Wilfired Zaha. United vil trolig legge inn et bud på vingen innen de neste 48 timene. Det er derimot ytterst tvilsomt om Crystal Palace vil godta budet, som trolig vil ligge på kun 6 millioner pund.
(Sky Sports/Daily Mail)

Tom Ince har vært ett av de heteste navnene på ryktebørsen denne vinteren, men foreløpig lar en overgang til Liverpool vente på seg. Årsaken skal være at Blackpool nekter å svare på telefonene fra Liverpool-manager Brendan Rodgers.
(Daily Mirror)

Både Fulham og Aston Villa ønsker å hente midtbanespilleren Derek Boateng. 29-åringen spiller for øyeblikket for ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk.
(Daily Mirror)

Fernando Llorente virker å være ønsket av en rekke toppklubber i Europa. Arsenal skal være en av klubbene som forsøket å overtale spanjolen, men Juventus er for øyeblikket favoritten til å sikre seg Athletic Bilbao-spissens tjenester.
(Metro)

Swansea har forsøkt å hente kraftspissen Kenwyne Jones fra Stoke for 3 millioner pund. Men Michael Laudrup har fått nei av Stoke-manager Tony Pulis.
(Daily Telegraph)

Get Adobe Flash player

Stokes midtbanespiller Maurice Edu er ønsket av den tyrkiske klubben Bursaspor. Det er ment at Edu skal erstatte Alfred N'Diaye, som har gått til Sunderland.
(Daily Mail)

Onsdag skrev Nettavisen om Tottenhams midtbanespiller Sandro, som trolig blir ute i lengre tid etter at han pådro seg en alvorlig kneskade i kampen mot QPR. Nå vil Andre Villas-Boas forsøke å hente Lewis Holtby til klubben i januar. Spurs har allerede sikret seg Holtbys tjenester fra i sommer av, men vil nå forsøke å overtale Schalke til å gi slipp på ham litt tidligere enn planlagt.
(The Guardian)

Arsenal skal ha en muntlig avtale med Theo Walcott om en ny kontrakt. Walcott skal ha blitt tilbudt et betydelig «sign on fee», samt 100.000 pund i uken.
(London Evening Standard)

Chelsea har til gode å motta en eneste forespørsel for Florent Malouda. Til tross for at midtbanespilleren ikke har noen fremtid i London-klubben.
(The Sun)

I går kveld blusset ryktene opp igjen om at Arsenal skal legge inn et bud på 30 millioner pund for Napolis Edinson Cavani. Trolig stammer ryktene fra Daily Mails sak fra november.
(Daily Mail)

Fulham-manager Martin Jol håper å hente Junior Malanda fra den belgiske klubben Zulte Waregem.
(The Times)

Last ned Nettavisen fotball app «NA Fotball». Da får du muligheten til å oppdatere deg på hva som skjer i Premier League, samt følge med på overgangsvinduet live. Appen er gratis.

HVORDAN LASTE NED?

Søk på «NA fotball» på appstore/Google Play - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Vi vil gjerne høre fra deg angående hva du synes om appen, og fortell gjerne dine venner og kollegaer om den!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere