*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Barrington Coombs / NTB scanpix

Er Josep Manuel Reinas dager i Liverpool talte?

24.01.13 08:59

Husk: Vi følger overgangsryktene LIVE her.

Ryktene rundt Liverpool-keeper José Manuel Reina har vært mange den siste tiden, og burvokteren har blitt koblet med flere klubber.

Nå melder Metro at Liverpool ønsker å snakke med Reina om disse ryktene. Keeperen har blitt satt i forbindelse med både Barcelona, Arsenal og Manchester United.

På Anfield jobber man fortsatt med å hente Philippe Coutinho til gårds. Den anvendelige spilleren fra Inter skal være verdsatt til 8 millioner pund. Liverpool må imidlertid belage seg på konkurranse fra Southampton, som også kunne trenge brasilianerens tjenester.

Southamptons nye manager, Mauricio Pochettino, skal for øvrig også være interessert i å hente flere spillere fra gamleklubben Espanyol, uten at konkrete navn blir nevnt.

Tilbake til Liverpool, der også en midtstopper står på ønskelisten. De siste ryktene vil ha det til at de røde og londonklubben Arsenal vil gjøre opp om å få hentet Swanseas Ashley Williams til sommeren. 28-åringen har også tidligere jobbet under Brendan Rodgers.

Litt mer Arsenal. Arsène Wenger skal ha planer om å styrke angrepet og ser nå på Fiorentinas Stevan Jovetic som en mulig løsning. Et bud på 20 millioner pund kan være nok til å få snakke med 23-åringen.

Arsenal skal fortsatt også ønske å hente Barcelonas David Villa. Det er ventet et framstøt mot tampen av overgangsvinduet, skriver The Sun. Også den tyske midtstopperen Mats Hummels kobles til Arsenal torsdag. Det Express skriver at Borussia Dortmund ønsker rundt 17,6 millioner pund for stjernen.

Få flere overgangsrykter her:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cpb2w7cbk0ux12m169qkej67n', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cpb2w7cbk0ux12m169qkej67n', 'eplayer14');

Harry Redknapp jakter som vanlig forsterkninger. Nå ønsker QPR-manageren å hente Martin Olsson og Scott Dann fra Championship-klubben Blackburn.

Fabrizio Coloccini har lenge blitt koblet bort fra Newcastle, og nå skal argentineren ha gitt beskjed om at han ikke ønsker å spille mer for klubben. Det skal være en privat krise som er grunnen til at midtstopperen trenger et klubbskifte.

Manchester United har blitt koblet med Crystal Palaces Wilfried Zaha i hele januar og det er ventet at en avtale på 12 millioner pund vil bli sluttført snarlig.

I den lyseblå delen av Manchester har det vært rolig i vinter, men nå ryktes det at City, sammen med rival United, kjemper om Stoke-sisteskanse Asmir Begovic.

Og det er mye keeperrykter rundt United. The Sun skriver også at de røde klubben, sammen med Arsenal, vurderer et bud på QPRs Julio Cesar nå i januar.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Metro, SkySports, Daily Mirror, TalkSport, Independent, Daily Telegraph.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag