RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters / Scanpix
Sist oppdatert:
Luis Suarez trives godt i Liverpool, men ...

Luis Suarez sier at han trives veldig godt i Liverpool, men at han vil lytte til bud fra klubber som spiller i Champions League denne sommeren. Bayern München og Juventus er interessert i uruguayaneren.
(Liverpool Echo)

Onsdag skrev vi at Yaya Touré vurderer å forlate Manchester City hvis han ikke blir tilbudt ny kontrakt innen lørdag. Chelsea og Real Madrid er favoritter til å signere ivorianeren dersom han velger å forlate City.
(The Sun)

I Manchester City tar man imidlertid Toure-situasjonen med knusende ro. Klubben akter ikke å møte agentens deadline.
(Sky Sports)

Også Sergio Aguero blir koblet til en overgang bort fra Etihad denne sommeren. Argentineren, som tidligere har spilt for Atletico Madrid, står øverst på Real Madrids ønskeliste denne sommeren. Den spanske storklubben er villig til å legge 45 millioner pund på bordet for spissen.
(Daily Star)

Radamel Falcao har banket inn 21 mål i La Liga denne sesongen og står fortsatt høyt i kurs på Stamford Bridge. Søndag skal Chelsea ha hatt et hemmelig møte med Atletico Madrid, hvor et potensielt kjøp ble diskutert.
(Daily Express)

Rio de Janeiro club Vasco da Gama sliter med økonomiske problemer og vet at klubben må selge spillere i sommer for å kvitte seg med gjelden. Både Liverpool og Manchester United står klare for å sikre seg midtstopperen Dede. 24-åringen regnes som en av Brasils beste forsvarsspillere.
(Daily Mirror)

Hva som er igjen av Arsenals midtforsvar etter årets sesong er høyst usikkert. En mann som kan komme inn og forsterke laget til sommeren er Athletic Bilbaos Fernando Amorebieta. Russiske Anzji skal også være interessert i 27-åringen, men han skal selv ha et ønske om å spille i England.
(Daily Express)

Aston Villas Andreas Weimann har den siste tiden blitt koblet til en overgang til Inter, men 21-åringens agent avviser nå at dette er tilfellet.
(Sky Sports)

Sporting Lisboa er ute etter å kvitte seg med en del av klubbens lønnsutgifter og skal nå ha tilbudt Tottenham å kjøpe kantspilleren Diego Capel for 5 millioner pund.
(Metro)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere