RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Powell / Liverpool FC / Getty Images

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Arsenal ønsker seg denne Liverpool-spilleren.

Landslagspausen gjorde kanskje foregående helg litt kjedeligere enn vanlig, men ryktene svirrer i alle fall fortsatt.

Vi begynner i London, der Arsenal er klare til å ta opp kampen mot Liverpool om å sikre seg signaturen til Swansea-forsvarer Ashley Williams.

De to klubbene vil muligens også måtte kjempe om Pepe Reina, som Arsène Wenger ønsker å hente fra Liverpool.

Hvis the Gunners skal ha råd til keeperen, anser de det imidlertid som nødvendig å selge unna spillere. Den kan for eksempel hende at Gervinho blir solgt til tyrkiske Galatasaray for 12 millioner pund.

Liverpool må kjempe på flere fronter, og får også konkurranse av Tottenham om signaturen til Blackpool-talentet Thomas Ince.

Tottenham ønsker seg også Aston Villa-spissen Christian Benteke, men 22-åringen jaktes også av Inter og Manchester City.

City kan for øvrig miste Roberto Mancini, som skal ha fått et kjempetilbud fra franske Monaco.

West Hams planlagte kjøp av Vitesse-spiller Wilfred Bony kan gå i vasken etter at også Chelsea har fattet interesse for den ivorianske spissen.

En speider fra Newcastle har vært i Frankrike for å befare Saint Etienne-spissen Pierre-Emerick Aubameyang.

Phil Neville, som har blitt 36 år, sier at han er villig til å flytte utenlands for å fortsette fotballkarrieren, når kontrakten med Everton utløper til sommeren.

Fulham er på jakt etter målscorere, og har nå øynet Glenn Murray, som har scoret 30 mål for Crystal Palace i the Championship denne sesongen.

Roy Hodgson vil snakke med Sir Alex Ferguson før han bestemmer seg for om Rio Ferdinand får komme tilbake på landslaget.

Det engelske fotballforbundet er for øvrig desperate på å komme seg til VM-sluttspillet, og kan gå glipp av så mye som 26 millioner pund hvis de ikke klarer det. Det forventes blant annet et salg av landslagsdrakter tilsvarende 10 millioner pund hvis de tre løvene kommer seg til Brasil.

Fifa har ikke kommet til en beslutning om Montenegro skal ilegges straff som følge av supporternes oppførsel under kampen mot engelskmennene tirsdag.

Til slutt en liten kjærlighetshistorie: Mario Balotelli sier at det hjalp å bli forelske i sin nye kjæreste når han skulle slå seg ned i Milan, etter å ha gått fra Manchester City.

Kilder: London Evening Standard, Daily Telegraph, Daily Express, Daily Mirror, Liverpool Echo, The Times, Daily Star, Daily Mail, The Sun

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere