*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis (AFP)

Arsenal planlegger en liten overraskelse.

30.05.13 09:26

Liverpools Martin Skrtel hadde et par uheldige inngripener denne sesongen og forsvant plutselig fra den røde klubbens førsteellever. Manager Brendan Rodgers sa han trengte en leder og Jamie Carragher kom inn. Skrtel var selvfølgelig misfornøyd med å slite benken, og i det siste har det versert rykter om at stopperen er på vei bort fra Merseyside-klubben.

Siste nytt i den saken er at Arsenal kan komme til å legge inn et bud på Liverpool-spilleren. Londonklubben er på jakt etter forsvarsforsterkninger i sommer.

Liverpool skal også på det nærmeste ha sikret seg spissen Iago Aspas fra Celta Vigo, og blir torsdag også koblet med en annen spanjol, nemlig Bojan Krkic. Spissen har vært på lån i AC Milan denne sesongen, men italienerne ønsker ikke å beholde Barcelona-gutten. Newcastle skal også være interessert i spilleren som en gang ble regnet som et supertalent.

Ryktene rundt Liverpools Luis Suarez er også mange om dagen, og spissen innrømmet selv i et intervju nylig at det kan være vanskelig å si nei til Real Madrid, om det skulle komme et tilbud.

En annen som kan havne i Real Madrid er Tottenhams Gareth Bale. Den spanske klubben skal være overbevist om at de vil vinne kampen om 23-åringen, og har satt en tidsfrist fram til 15. juni for å få til en avtale med waliseren. Manchester United, Manchester City og Chelsea er også med i kampen. Prisen på Bale skal nå være oppe i 80 millioner pund.

Manchester United og Manchester City skal for øvrig begge være ute etter tidligere Arsenal-spiller Francesc Fabregas. Han spiller nå i Barcelona.

Manchester City og Chelsea jakter begge Napolis Edinson Cavani, men nå viser det seg at spissen foretrekker å flytte til Spania. også han til Real Madrid, mon tro?

Vi venter på José Mourinhos retur til Chelsea og det ryktes at portugiseren nå skal ha signert en fireårsavtale med de blå, verdt svimlende 40 millioner pund. Dette vil bli bekreftede neste uke.

Det første Mourinho kan finne på å gjøre er å selge stopper David Luiz til Rafael Benítez og Napoli. Benitez skal for øvrig også være interessert i nevnte Martin Skrtel, som han i sin tid hentet til Liverpool.

Vi kjører på videre og treffer en av Premier Leagues mest omtalte spillere denne sesongen, Christian Benteke. Han er tiltenkt rollen som erstatter for Radamel Falcao i Atlético Madrid og de spanske cupmesterne skal være villig til å betale Aston Villa 17,5 millioner pund for belgieren. Konkurransen om den populære måljegeren er imidlertid stor.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '4k2jeongb5if1eohj48y0n93a', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-4k2jeongb5if1eohj48y0n93a', 'eplayer14');

Aston Villa på sin side skal ha lagt inn et bud på 3,5 millioner pund for vingen Aleksandar Tonev. 23-åringen er fra Bulgaria og spiller i polske Lech Poznan.

Birmingham-klubben skal også ha følere ute etter Burnley-spiss Charlie Austin. Han imponerte stort i Championship denne sesongen, og vil koste rundt fire millioner pund.

Julio Cesar, han som står i mål, du vet, er ikke spesielt lysten på å spille i The Championship. Arsenal og en rekke andre Premier League-klubber ønsker seg keeperen.

Evertons Marouane Fellaini har blitt hyppig koblet med Manchester United de siste ukene, men nå ryktes det at belgieren kommer til å skrive på en ny kontrakt med det blå.

Swansea-manager Michael Laudrup er klar på at han må forsterke stallen og håper Diego Capel fra Sporting Lisboa kan bidra til det. Prisen er åtte millioner pund.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Mirror, Daily Express, talkSport, Daily Mail, Daily Star, The Times, The Telegraph, the Independent.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.