*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

- Chelsea har lagt inn bud på Hulk.

06.06.13 10:08

Som de fleste har fått med seg er José Mourinho tilbake på balløya og ikke uventet er portugiseren allerede på spillerjakt.

Ifølge Daily Mirror er det brasilianske Hulk som står øverst på Chelseas ønskeliste etter at Radamel Falcao gikk til Monaco. Hulk har flere ganger tidligere blitt koblet til de blå fra London, og var i fjor sommer svært nære en overgang. London-klubben klarte derimot ikke å komme til enighet med Hulks arbeidsgiver Porto, som krevde 40 millioner pund for brasilianeren. I stedet gikk 26-åringen til russiske Zenit. Men nå blir den brasilianske landslagsspilleren igjen koblet til Chelsea, som skal ha lagt inn et bud på 35 millioner pund på spilleren.

Daily Star mener Wayne Rooney kommer til å bli i Manchester United etter at han frontet klubbens nye drakter. 27-åringen leverte inn en overgangssøknad i mai, men ifølge Daily Star er draktreklamen en indikasjon på at han blir værende på Old Trafford.

Stokes nye manager Mark Hughes ønsker å gi Jermaine Pennant et karriereløft. Nå vurderer Stoke-manageren å tilby 30-åringen en ny kontrakt, skriver Daily Telegraph.

Sam Allardyce er fornøyd med hva Andy Carroll presterte under låneoppholdet i West Ham denne sesongen. Nå ønsker Allardyce å ha med Carroll videre også neste sesong. West Ham-manageren håper 100.000 pund i uken skal være nok til å overtale 24-åringen. Daily Mail skriver at Allardyce venter et svar fra Carroll i løpet av uken.

Aston Villa-spiss Christian Benteke skal være jaktet av flere storklubber i Europa. Nå skriver Daily Mirror at Aston Villa forsøker å skremme bort Atlético Madrid, Arsenal og Tottenham med en prislapp på 40 millioner pund.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty / All Over Press

Fiorentina-spiller Stevan Jovetic er ifølge Daily Mail ønsket av Juventus, Arsenal og Chelsea. Skulle Juventus imidlertid mislykkes i å signere Montenegros landslagsstjerne har de satt opp Carlos Tévez som en reserveløsning.

Arsenal har frigjort nærmere 10 millioner pund i året etter at Andrey Arshavin, Denilson og Sebastien Squillaci nylig forlot klubben gratis, forteller Daily Telegraph. Pengene kan komme godt med nå klubben skal forsterke spillerstallen i sommer.

Dere har lest det før. Mange ganger før. Leandro Damiao er koblet til Tottenham Hotspur. Ryktene om at den brasilianske landslagsspissen er på vei til Nord-London er for de fleste gammelt nytt, men nå er de heitere enn på lenge etter at spissens agent nekter å utelukke en overgang til White Hart Lane, skriver Daily Express. Mye tyder på at Damiao vil forlate Brasil i sommer, men om det er Tottenham som til slutt vinner kampen om hans signatur gjenstår å se.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag