RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All over Press
Sist oppdatert:
Storklubbene jakter forsterkninger.

Den ferske Everton-manageren Roberto Martinez ryktes å være ute etter Birmingham-vingen Nathan Redmond. 19-åringen er verdsatt til tre millioner pund.

Superspissen Hulk kan være på vei til England. Agenten hans har nemlig hintet om at spissen kan komme til å forlate Zenit i sommer, med Chelsea, PSG og Monaco som aktuelle klubber.

Napoli har ansatt tidligere Liverpool-sjef Rafael Benitez, og nå skal spanjolen være på jakt etter gamleklubbens superstjerne Luis Suarez. Urugayaneren er tiltenkt rollen som ersatter for Edinson Cavani, som etter alle solemerker selges i sommerens overgangsvindu.

Juventus skal være interessert i Manchester City-forsvarer Aleksandar Kolarov, skriver BBC. 27-åringen er ikke tiltenkt en førstelagsplass under nyansatte Pellegrini. Juventus skal i tillegg allerede ha møtt Carlos Tevez for å forhandle om en overgang.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Daily Mirror skriver i dag at Arsenal endelig er enig med Real Madrid om en overgang for spissen Gonzalo Higuain. Overgangssummen skal ligge på rundt 22 millioner pund. Vel, ingenting er bekreftet, men det ser ut som Gunners kan glede seg til å starte sesongen med en klassespiss.

Real Madrid skal ifølge spanske AS være helt sikre på at de lykkes i jakten på Tottenham-stjernen Gareth Bale. Planen er å presentere Bale i starten av juli.

Tyske Bild skriver at Champions League-finalist Borussia Dortmund håper å få akseptert et dobbeltbud på Chelsea-duoen Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku. Hvis talentene forlater Stamford Bridge, ryktes det at Robert Lewandowski kan gå motsatt vei.

Arsenal kobles stadig til det spanske stortalentet Asier Illarremendi, som nylig herjet under U21-EM. Nå ser det ut til at en overgang blir vanskelig for londonklubben, for Real Sociedad har satt en prislapp på 25 millioner pund for unggutten. Det er Arséne Wenger & co lite interesserte i å betale. Barcelona og Real Madrid skal også være ute etter den defensive midtbanespilleren, som denne sesongen startet 32 kamper i La Liga og pådro seg 11 gule kort på veien.

Jose Mourinho og Chelsea kommer trolig til å handle stort i sommer, og det ferskeste navnet på ryktebørsen er Diego Godin. Mourinho skal ha som førsteprioritet å forsterke forsvaret på Stamford Bridge. Den urugayanske midtstopperen spiller til daglig for Atletico Madrid.

Daily Mail skriver at Newcastle-back Danny Simpson snart kommer til å signere for Queens Park Rangers på free transfer.

José Mourinho og Chelsea skal ha kastet seg inn i kampen om Barcelona-spiller Thiago Alcântara. Midtbanegeniet jaktes også av Manchester United.

Og til slutt:

Daily Mail hevder torsdag at Tottenham skal være svært interessert i å signere Atlético Mineiros midtbanemann Bernard i sommer.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere