Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Dani Pozo / AFP / NTB scanpix

Manchester United er ikke den eneste Premier League-klubben som jakter Cristiano Ronaldo.

11.07.13 09:39

Her er torsdagens rykter fra Premier League:

Cristiano Ronaldo har blitt koblet med Manchester United i sommer, men nå hevdes det at Manchester City også har meldt seg på i kampen om stjernen (Daily Star).

Det samme Manchester City nærmer seg også en overgang for spissen Alvaro Negredo fra Sevilla. Manager Manuel Pellegrini ønsker å styrke angrepet til de lyseblå (Daily Express).

Stevan Jovetic står fortsatt også på ønskelisten til City og Pellegrini skal være villig til å strekke seg langt for å hente inn 23-åringen. Manchester United, Chelsea og Arsenal følger også med på situasjonen (Daily Mirror).

Arsenal har lenge jaktet keeper Julio Cesar, men nå ser det ut til at Napoli er i ferd med å sikre seg keeperen fra Queens Park Rangers. Det skal være snakk om et lån på én sesong (Daily Star).

Southampton er en attraktiv klubb for mange og klubben skal nå være i ferd med å sluttføre en avtale for Celtics midtbanespiller, Victor Wanyama. Han har i lengre tid blitt koblet med klubben (The Guardian).

Swansea ønsker seg Wakaso Mubarak fra Espanyol, men den spanske klubben slipper ikke spilleren billig. Waliserne har fått beskjed om å høyne sitt bud. Det første budet lød på 3,9 millioner pund (Talksport).

Scott Sinclair skal være uønsket i Manchester City, og nå håper Newcastle å få til en avtale for 22-åringen. Samme Newcastle prøver også å hente Reading-keeper Alex McCarthy (Daily Mirror).

Peter Odemwingie er en vinglete mann og vi husker alle hans forsøk på å bli QPR-spiller i vinter. Nå vil Crystal Palace gi WBA-spilleren en mulighet til å flytte til London. Prislappen for 31-åringen skal være 1,5 millioner pund (The Guardian).

Fulham jobber hardt på overgangsmarkedet og nå håper manager Martin Jol å sikre seg vingen Evgen Konoployanka. fra ukrainske Dnipro. Prisen er 10 millioner pund (The Sun).

Litt mer Arsenal. Londonklubben skal angivelig ikke ha gitt opp håpet om å hente Francesc Fabregas tilbake til Emirates, og skal nå jobbe for å få til en avtale som tar 26-åringen fra Barcelona og hjem til Arsène Wengers lune armer (Daily Mail).

Chelsea ønsker å kvitte seg med Fernando Torres og Demba Ba, slik at klubben kan hente inn Wayne Rooney fra Manchester United (The Independent).

Scott Parker skal være på vei til QPR, og nå har klubbens eier, Tony Fernandes, personlig tatt kontroll over forhandlingene, for å få midtbanespilleren til Loftus Road (The Times).

Luke Shaw er ønsket av det som kan krype og gå av storklubber, men den unge backen velger trolig å skrive under på en ny femårskontrakt med Southampton når han fyller 18 år, fredag (Southern Daily Echo).

Vi tar med at Adel Taarabts framtid i QPR nå er usikker, etter at stjernen ble sendt hjem fra klubbens treningsleir i Devon. 24-åringen møtte for sent til trening (London Evening Standard).

Iren Aiden McGeady har blitt satt på overgangslisten av sin russiske klubb, Spartak Moskva. Klubben ønsker å få noe igjen for vingen, før kontrakten han løper ut (Daily Record).

Spanske Esteban Granero skal være nær en overgang til Swansea. partene skal ha kommet langt i forhandlingene (Daily Express).

Swansea skal også være svært, svært nær en avtale for Wilfried Bony fra Vitesse. Waliserne hevder at avtalen kan bli offentliggjort torsdag (Daily Express).

Chelsea skal angivelig være ute etter Daniele De Rossi, og midtbanemannen kan bli tilgjengelig etter at Roma nå skal være svært nær en avtale for PSVs midtbanemann, Kevin Strootman (Daily Mirror).

Tottenham skal være villig til å gi Aston Villa muligheten til å velge blant Benoit Assou-Ekotto, Jake Livermore, Scott Parker og Tom Huddlestone, for å få til en avtale for spissen Christian Benteke (The Sun).

Chelseas John Obi Mikel er på vei bort fra klubben, og skal ha tilbud fra både Trabzonspor og Galatasaray (The Sun).

Sunderland skal ha sikret seg Juventus-vingen Emanuele Giaccherini. Prisen skal ligge på 6,8 millioner pund (Daily Mail).

Tottenham skal angivelig ha satt Clint Dempsey på overgangslisten (The Times).

Tottenham har følere ute etter FC Twente-spiller Nacer Chadli (Daily Star).

Salomon Kalou skal være nær en overgang til West Ham. Den tidligere Chelsea-spilleren har imidlertid satt som krav at han skal spille midtspiss i sin nye klubb (The Times).

Ha en fin sommerdag, folkens!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.