RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Arsenal jakter superduo.

Vi starter på Emirates der Champions League-spill nå ser ut til å bli en realitet. Dermed må man vel også håpe på noen overganger. BBC melder i hvert fall at Arsenal prøver å få til avtaler for Real Madrid-duoen Karim Benzema og Angel Di Maria (BBC).

Arsenal har ønsket seg Newcastles Yohan Cabaye, men nå ser det ut til at franskmannen stikker hjem til Frankrike. Paris Saint-Germain skal være villig til å betale 20 millioner pund for midtbanespilleren (Independent).

Arsenal ser på mulighetene for å hente tilbake midtbanespiller Matheiu Flamini. Franskmannen var god i Arsenal før han dro til AC Milan og har trent med londonklubben etter at kontrakten med det italienske laget utløp tidligere i sommer (The Times).

En det har vært mye snakk om i sommer er Wayne Rooney. Manchester United-spilleren ønsker seg bort, og Chelsea er interessert. De blå fra London vil trolig gjøre et nytt framstøt mot spissen etter de to lagenes møte på Old Trafford denne helgen (Mirror).

Litt mer om Wayne Rooney. Pålitelige Telegraph skriver at Chelsea kan komme til å legge inn et nytt bud på spissen i løpet av 48 timer (Telegraph).

Chelsea skal også være favoritt til å sikre seg den engelske U21-spilleren Eric Dier. 19-åringen spiller for portugisiske Sporting og er verdsatt til 4,2 millioner pund (Daily Mail).

En annen spiller i Sporting, også han med engelsk pass, er Tiago Illori. Stopperen skal være nær en overgang verdt 6 millioner pund til Liverpool, men i kulissene lurer Tottenham (Liverpool Echo).

Det samme Liverpool ønsker også å hente unggutten Will Hughes fra Derby. Hughes er regnet som et stort talent og manager Brendan Rodgers ser på ham som en ny Steven Gerrard (Independent).

Erik Lamela har blitt koblet til Tottenham, men The Times skriver at Liverpool har kommet med et bud på 25,5 millioner pund for talentet. Tottenham har vært favoritt til å sikre spilleren, men londonklubbens kjøp av brassen Willian, kan føre til at interessen for Roma-spilleren kjølner, hevdes det (The Times).

Journalist Gianluca De Marizo, som følger både Spurs og italiensk fotball tett, er imidlertid sikker på at Lamelas framtid ligger på White Hart Lane (Sky Sports Italia).

Real Madrid på sin side håper snart å dra i land Tottenhams Gareth Bale. Det er ventet at superklubben må ut med rundt 94 millioner pund for waliseren og Spurs-formann Daniel Levy og Real høye herrer skal ha diskutert detaljer i avtalen så sent som onsdag kveld (Daily Mail).

Tottenham har handlet heftig i sommer, men Emmanuel Adebayor er ikke redd for å miste plassen. Spissen sier han ikke ønsker å forlate klubben, til tross for at han har blitt koblet bort ved flere anledninger (Mirror).

Manchester City har gjort unna det meste av sommerhandelen, men manager Manuel Pellegrini kunne gjerne tenke seg en back up i forsvar. Tidligere Malaga-stopper Martin Demichelis skal toppe ønskelisten. Han skrev imidlertid nylig under for Atlético Madrid. Det skal derfor være snakk om en låneavtale. (Guardian).

Xabi Alonso er skadet, og blir trolig ute i tre måneder. Dette betyr at Real Madrid ikke kommer til å selge Luka Modric til Manchester United, ifølge Express. David Moyes ser nå mot Marouane Fellaini, Mesut Özil og Geffrey Kondogbia i jakten på midtbanemenn (Express).

West Bromwich Albion ønsker å hente Scott Sinclair fra Manchester City og føler seg trygge på at en overgang vil gå i orden (The Sun).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere