RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Dan Pozo / AFP / NTB scanpix
Han kan gå gratis etter sesongen.

Ander Herrera avviser at han var nær ved å signere for Mancehster United i sommer, men avviser ikke en overgang til den engelske storklubben når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Bilbao-spilleren har en utkjøpsklausul på i overkant av 30 millioner pund.
(Daily Mail)

David Luiz avslører at snakket om en overgang til Barcelona i sommer var mer enn bare rykter. Han avslo nemlig et tilbud fra den spanske storklubben.
(Daily Express)

Juventus ser på Xabi Alonso som en mulig erstatter for Andrea Pirlo, som fyller 35 år i slutten av årets sesong. Alonsos kontrakt med Real Madrid utløper i juni.
(Tuttosport)

Fulhams tyskiske kantspiller Karim Frei kan bli Besiktas-spiller før det tyskiske overgangsvinduet stenger fredag. Unggutten har spilt for London-klubben siden han var 17 år, men lite spilletid kan nå føre til at han velger å flytte på seg.
(Metro)

Både Watford og Wigan er interessert i å hente Chelsea-talentet Nathaniel Chalobah på lån denne sesongen. U21-landslagsspilleren ble lånt ut til Watford også forrige sesong og fikk rikelig med spilletid på Vicerage Road.
(Daily Mirror)

Leighton Baines ble jaktet på av Manchester United i sommer, men da overgangsvinduet stengte, var han fremdeles Everton-spiller. Nå vil klubben tilby venstrebacken en ny og forbedret kontrakt. Hans nåværende avtale utløper om to år.
(The Guardian)

Forlenge sin avtale vil også Joleon Lescott. City-stopperens kontrakt går ut etter denne sesongen, men han er helt klar på at han signerer dersom han får tilbud om å bli værende på Etihad.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere