RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix
Real Madrid vil punge ut for Chelsea-stjerne.

Ramires har gjort sine saker bra siden han kom fra Benfica til Chelsea og var blant annet sentral da de blå vant Champions League tilbake i 2012. Også under José Mourinho har den hardtarbeidene midtbanespilleren fått tillit, men nå kobles han bort fra Stamford Bridge. Real Madrid skal være villig til å betale 15 millioner pund for brasilianeren.

Chelsea på sin side har en spiss på ønskelisten til vinteren og kikker nærmere på tyrkiske Bürak Yilmaz. 28-åringen har bøttet inn mål for Galatasaray i tyrkisk fotball og det har blitt lagt merke til. Flere klubber jaktet spissen i sommer, men da ble det aldri noen overgang. Chelsea skal være interessert i å sende Demba Ba motsatt vei for å få til en avtale i vinter.

José Mourinho har også lenge vært en beundrer av Schalke 04s Julian Draxler. Chelsea-manageren håper Roman Abramovitsj vil legge pengene på bordet for tyskeren i januar.

Harmeet Singh, som for tiden sliter benken i nederlandske Feyenoord, skal ha uttalt at han ønsker å spille i Premier League. Ifølge Daily Mirror skal dette ha fått flere Premier League-klubber til å løfte blikket. Den norske midtbanemannen var en av flere som imponerte speiderne under U21-EM i sommer, der Norge gjorde en god figur og blant annet slo England.

Tottenham ligger heller ikke på latsiden og vurderer et bud på Basels Mohamed Saleh. Spurs skal være villig til å legge 15 millioner pund på bordet for kantspilleren.

Litt andre rykter. Swansea-manager Michael Laudrup forteller at han fikk tilbud om å ta over Chelsea i sommer, før jobben til slutt gikk til José Mourinho.

Cardiff ansatte nylig en 23 år gammel gutt fra Kasakhstan som ny sjefsspeider, og dyttet dermed en av manager Malky McKays nærmeste støttespillere, Iain Moody, ut av klubben. Den nye sjefsspeideren var for øvrig vennen til sønnen av Cardiff-eier Vincent Tan. Manager Mckay skal imidlertid ikke være villig til å slutte i sin jobb på grunn av dette.

Manchester United-sjef David Moyes er svært lysten på å hente Derby-unggutt Will Hughes til klubben. Liverpool har tidligere vist interesse for midtbanemannen.

Både Stoke og Southampton skal være ute etter den islandske unggutten Emil Alfason, hevder The Sun.

Arsenals unggutt Serge Gnabry, som blant annet scoret mot Swansea denne sesongen, skal være ønsket av Stuttgart. Gnabry er oppvokst i nettopp Stuttgart.

Liverpools Martin Skrtel har hatt en god sesong så langt, og nå er stopperen igjen på radaren til russiske Zenit St. Petersburg. Skrtel kom til Liverpool fra nettopp Zenit.

Juventus ønsker også å styrke seg på stopperplass i januar, og skal angivelig være villig til å legge 8 millioner pund på bordet for Manchester Uniteds Nemanja Vidic.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Express, Daily Star, A Bola.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere